Paycell 37.978.537.601GB İnternet Dağıttı

sonfindikkiran

Centipat
Merhaba arkadaşlar, eğer Paycell ön ödemeli kartının web sitesine giderseniz size Paycell uygulamasının kaç kere indirildiğini, Paycell ile kaç lira harcandığını ve Paycell uygulamasının kullanıcılarına kaç GB internet hediye ettiğini görebilirsiniz.

İnternet kısmına bakarsanız canlı bir şekilde şu ana kadar Paycell uygulamasının 37.978.537.601GB dağıttını görürsünüz. Bence çok yüksek bir miktar, Size sayı yerine kelimelerle anlatırsam Otuz yedi milyar dokuz yüz yetmiş sekiz milyon beş yüz otuz yedi bin altı yüz bir GB internet. Sizde bu kampanyalardan yararlanmak için şimdi bugün Paycell‘i indirip kayıt olabilirsiniz, içinde bunun gibi birçok daha kampanya var.

NOT: Ben bunu yazarken Paycell kullanıcılarına 49GB internet daha hediye etmiş arkadaşlar :)

X: Efendim bence hazır deprem vaktiyken kurulduğumuzdan beri ne kadar internet dağıttığımızı paylaşalım hem de insanlar yardım falan ettik sanar ilk bakışta işimize gelir.

Y: Çok mantıklı fikir! Hemen uygulamaya koyun. Ama bu veriyi nasıl hesaplayacağız?

X: Sallarız büyük bi değer olur biter :D

~~~~~~~

Bu diyalogların hiçbir şahıs, kurum, şirket veya kuruluşa karşı kötü niyetli bir amacı veyahut alakası bulunmamaktadır.

X: Efendim bence hazır deprem vaktiyken kurulduğumuzdan beri ne kadar internet dağıttığımızı paylaşalım hem de insanlar yardım falan ettik sanar ilk bakışta işimize gelir.

Y: Çok mantıklı fikir! Hemen uygulamaya koyun. Ama bu veriyi nasıl hesaplayacağız?

X: Sallarız büyük bi değer olur biter :D

~~~~~~~

Bu diyalogların hiçbir şahıs, kurum, şirket veya kuruluşa karşı kötü niyetli bir amacı veyahut alakası bulunmamaktadır.
Hiçbir ilgisi yok.

Paycell‘de harcadığın para puanlara dönüşüyor. Bu puanlarla hediye kartları ve internet satın alabiliyorsunuz.

Bİrde salla kazan var. Her hafta Paycell uygulamasında salla kazan hediyesi geliyor genellikle internet ödülü veriyor.

Bu sayı normal zaten, Paycell 20 milyondan fazla indirme sayısına sahip.
Sence koca marka işi gücü yok senin gibilere yalanmı söyleyecek?

Benim 1 dakikada harcadığım internet. Hey gidi günler, eskiden onun 2 katını harcardık. Yaşlandık işte, ne yapalım.
Eskiden dakikada otuz yedi milyar internetmi kullanıyordun 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı