Direkt olarak 2 bin TL borç gidecek karta aktarırsanız. Denendi onaylandı ve sonucunda babamdan şamarı yedim. Direkt olarak para yatırılmış gibi direkt olarak kartınıza para geliyor o zaman da 2k TL borç anında hesabınıza geçiyor.Paycell hazır limitte 2 bin TL var şimdi ben bunu karta aktar desem faturama zınk diye 2 bin TL borç mu gelecek? Yoksa harcadığım kadar mı gelecek?
Şakamı yapıyorsun dostum eğer yapıyorsan komik değilDirekt olarak 2 bin TL borç gidecek karta aktarırsanız. Denendi onaylandı ve sonucunda babamdan şamarı yedim.
Niye şaka yapayım ki? Bildiğiniz o hazır limiti kartınıza attığınızda direkt olarak borç olarak 2k TL faturanıza geliyor. Bunu bilmeden yaptıysanız paycell Müşteri hizmetlerini arayın eğer diyelim ki olmadı o karta gelen 2k'yı hiç harcamadan faturayı ödersiniz sorun olmaz aynı şey.Şakamı yapıyorsun dostum eğer yapıyorsan komik değil
Niye şaka yapayım ki? Bildiğiniz o hazır limiti kartınıza attığınızda direkt olarak borç olarak 2K TL faturanıza geliyor.
Yani sadece hesap açtım ve hazır limiti gördğm herhangi birşey yapmadımNiye şaka yapayım ki? Bildiğiniz o hazır limiti kartınıza attığınızda direkt olarak borç olarak 2k TL faturanıza geliyor. Bunu bilmeden yaptıysanız paycell Müşteri hizmetlerini arayın eğer diyelim ki olmadı o karta gelen 2k'yı hiç harcamadan faturayı ödersiniz sorun olmaz aynı şey.
Normalde öyle ancak o hazır limiti KARTA aktardığınızda direkt fatura geliyor. Eğer karta aktarmadan mobil ödeme falan yaparsanız sizin dediğiniz gibi.Ben bazı yerlerde harcadığın kadar faturana yansıyor diye biliyorum.
Eyvallah dostum uygulamayı sildim yoksa sokaktamı veya çöplüğe mi giderim bilememNormalde öyle ancak o hazır limiti KARTA aktardığınızda direkt fatura geliyor. Eğer karta aktarmadan mobil ödeme falan yaparsanız sizin dediğiniz gibi.
Ne demek rica ederim iyi gecelerEyvallah dostum uygulamayı sildim yoksa sokaktamı veya çöplüğe mi giderim bilemem![]()
neye şaşırdınız ki? kredi kartından nakit avans çekmiş gibi düşünün. karta aktardığınız hazır limiti istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. hazır limitten karta ne kadar aktarırsanız o kadar borç direkt geçer.Şakamı yapıyorsun dostum eğer yapıyorsan komik değil
Neye şaşırdınız ki? Kredi kartından nakit avans çekmiş gibi düşünün. Karta aktardığınız hazır limiti istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Hazır limitten karta ne kadar aktarırsanız o kadar borç direkt geçer.
Geçen faturam 300 tl geldi diye sağlam kızdı 2bin tl gelirse artık neler olur bilemiyomNe demek rica ederim iyi gecelerben karta aktar yapıp dediğim gibi babamdan şamarı yemiştim bir daha da uzak durdum
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.