Paycell hesabı nasıl kapatılır?

mnms

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben araba şarj etmek için trugo uygulamasını indirip kayıt oldum ve Paycell kart bilgilerim ben girmememe rağmen orada idi ve sil dediğimde "nok" diye bir hata alıyorum, bir de Paycell'den "kartini Paycell'in guvenli altyapisina kaydetmek icin onay verdin. Artik Paycell'in gecerli oldugu her yerde kart bilgilerini girmene gerek kalmadan odemeni yapabileceksin. " diye bir SMS aldım. Bunu nasıl iptal edebilirim ya da direkt Paycell hesabımı kapatamıyor muyum acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiğin izinlerden veya daha önce kaydetmiş olabilirsin.

İstersen uygulamadan kartıda kapatabilirsin.
Hocam bu telefonum yeni sadece yüklü idi ve bugune kadar hiç kullanmadım 3 4 yıl önce almıştım kartı hiç kullanmadım uygulamayıda hiç ellememiştim , yarin müsteri hizmetlerini arayıp direkt hesabımi kapattircam.

Eskiden hiç o kart ile alışveriş yaptıysanız MasterPass'e kaydolmuş olabilir, telefon numaranızı girdiğiniz uygulamalarda da o kartın otomatik çıkması normaldir.

Eskiden hiç o kart ile alışveriş yaptıysanız MasterPass'e kaydolmuş olabilir, telefon numaranızı girdiğiniz uygulamalarda da o kartın otomatik çıkması normaldir.
Hocam peki silemiyormuyum kartı trugo uygulamasında sil diyorim silinmiyor hiçbir şekilde.

Hocam peki silemiyormuyum kartı trugo uygulamasında sil diyorim silinmiyor hiçbir şekilde.
O uygulama ile alakalıdır, masterpass'e gir bakalım telefon numaranla, hangi kartların kayıtlıymış görebilirsin.
Şifreni falan bilmiyorsan önce kartını girip herhangi bir telefon numarası ile ilişiği var mı buradan görebilirsin.

O uygulama ile alakalıdır, masterpass'e gir bakalım telefon numaranla, hangi kartların kayıtlıymış görebilirsin.
Şifreni falan bilmiyorsan önce kartını girip herhangi bir telefon numarası ile ilişiği var mı buradan görebilirsin.
Hocam daha önce hiç masterpass hesabı falan açmadımki bence ondan değildir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı