Banka/Kart Paycell ile Steam’de 200 TL’ye Varan Hediye

@berkingbad bakiyemizi nerden göreceğiz ki? Ben arkadaşımı davet ettim kayıt oldu ama bakiyelerimiz 0 ikimizin de.

@berkingbad bakiyemizi nerden göreceğiz ki? Ben arkadaşımı davet ettim kayıt oldu ama bakiyelerimiz 0 ikimizin de.
Sıfır olacak zaten. Site size bakiye tanımlamıyor ki? 35€ üstü ilk alışverişte 10€ indirim yapıyor. Onda da kendiniz kayıt olduysanız onu da vermiyor. Birinin referans kodu ile kayıt olmanız gerekiyordu. Birini kayıt ettirdiğinizde gelecek olan 5€, o kişi 35€'luk alışveriş yaptığında geliyor. Ve gelen parayı harcamadan önce sancılı bir kimlik teyit sürecinden geçmeniz gerekiyor.
Siz olayı biraz farklı anlamışsınız. Kendi hesabınızdan direkt gidip kayıt olduysanız, o hesap için o indirim olayı bitti zaten.

Merhaba ben ben 3 gün önce hepsiburadan da 3.300 TL'lik alışveriş yaptım Nays ile %10 hediye ücreti gelmedi neden olabilir acaba senin bilgin vardır belki.

Benim 1000 liram olsa onun 200 lirasına mı bakarım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…