Banka/Kart Paycell ile Steam’de 200 TL’ye Varan Hediye

@berkingbad bakiyemizi nerden göreceğiz ki? Ben arkadaşımı davet ettim kayıt oldu ama bakiyelerimiz 0 ikimizin de.

@berkingbad bakiyemizi nerden göreceğiz ki? Ben arkadaşımı davet ettim kayıt oldu ama bakiyelerimiz 0 ikimizin de.
Sıfır olacak zaten. Site size bakiye tanımlamıyor ki? 35€ üstü ilk alışverişte 10€ indirim yapıyor. Onda da kendiniz kayıt olduysanız onu da vermiyor. Birinin referans kodu ile kayıt olmanız gerekiyordu. Birini kayıt ettirdiğinizde gelecek olan 5€, o kişi 35€'luk alışveriş yaptığında geliyor. Ve gelen parayı harcamadan önce sancılı bir kimlik teyit sürecinden geçmeniz gerekiyor.
Siz olayı biraz farklı anlamışsınız. Kendi hesabınızdan direkt gidip kayıt olduysanız, o hesap için o indirim olayı bitti zaten.

Paycell ile Steam'de 500 TL ve üzeri harcamanıza 100 TL, 1000 TL ve üzeri harcamanıza 200 TL hediye ediliyor.

Merhaba ben ben 3 gün önce hepsiburadan da 3.300 TL'lik alışveriş yaptım Nays ile %10 hediye ücreti gelmedi neden olabilir acaba senin bilgin vardır belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı