Banka/Kart Paycell Kart ile Hepsiburada’da 150 TL’ye 30 TL Hediye

• Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 3.501
Sanal kart ile olur mu hocam? Fiziksel kartım yok.
Ayrıca Paycell hesabına başkasının kredi kartından/banka hesabından para yükleyebiliyor muyuz?

Bu kartın hiçbir avantajı yok, bana göre ininal'dan farksız. Ayda 2 lira keser, ATM'den para yüklerken keser, Turkcell mağazasından bedava yükleyim dersim mağaza fırsatçılık yapıp yükleme ücreti 2TL der uğraşırsın. Günük 1GB alcam diye bi ton puan toplamaya uğraşırsın, kampanya olur, ama hediyesi gelmez derler ilk 2 bin kişi arasında değilsiniz vs. vs. Yeminle Maximum Genç varken uğraşılacak dert değil bunlar. İş Bankası, Enpara, Papara üçlüsü yeter. Özetle kartı tavsiye etmem ysni.

Konu sahibine kampanya için teşekkürler.

Aylık kestiği ücret kaldırıldı. Sadece kartı kullanmazsanız 1 TL alıyor. Banka kartından para yüklerken ücret kesmiyor. Ön ödemeli kartlara bankamatikten para yüklemek saçma. Her gerektiğinde bankamatiğe gitmek çok uğraştırıcı.

İş Bankası’yla hiçbir şey yarışamaz zaten ama Paycell’in de arada bir işe yarar kampanyaları oluyor. Ücretsiz puanlar ile her ay 175 TL’lik İncehesap kuponu ve 30 TL İstanbulkart kuponu alabiliyorsunuz.

Aylık kestiği ücret kaldırıldı. Sadece kartı kullanmazsanız 1 TL alıyor. Banka kartından para yüklerken ücret kesmiyor. Bankamatikten para yüklemek saçma. Her gerektiğinde bankamatiğe gitmek çok uğraştırıcı.

İş Bankası’yla hiçbir şey yarışamaz zaten ama Paycell’in de arada bir işe yarar kampanyaları oluyor. Ücretsiz puanlar ile her ay 150 TL’lik İncehesap kuponu ve 30 TL İstanbulkart kuponu alabiliyorsunuz.
Valla hocam en son 2-3 yıl önce kullanmıştım dediğim gibi çok sıkıntı yaşadım, ama aylık ücreti kaldırdıklarını bilmiyordum. 18'i geçince ilk iş İş Bankasından hesap açmak oldu zaten hocam sonra Papara hariç tüm ön ödemelileri kapattım. Papara gibi hızlı cashback yapsa Paycell belki o zaman tekrar kullanmayı düşünebilirim.

Bu kartın hiçbir avantajı yok, bana göre Ininal'dan farksız. Ayda 2 lira keser, ATM'den para yüklerken keser, Turkcell mağazasından bedava yükleyim dersim mağaza fırsatçılık yapıp yükleme ücreti 2TL der uğraşırsın. Günük 1GB alacağım diye bir ton puan toplamaya uğraşırsın, kampanya olur, ama hediyesi gelmez derler ilk 2 bin kişi arasında değilsiniz vs. vs. Yeminle Maximum Genç varken uğraşılacak dert değil bunlar. İş Bankası, Enpara, Papara üçlüsü yeter. Özetle kartı tavsiye etmem ysni.

Konu sahibine kampanya için teşekkürler.

Ayda para almıyor ve mağazalardan bedava para yükleniyor ne alaka?

Ayda para almıyor ve mağazalardan bedava para yükleniyor ne alaka?
Mağazalardan para yüklerken ücret almıyor zaten, sadece bazı mağazalar fırsatçılık yapıp para istiyor yükleme yapmak için. O konuda uğraştırıyor yani. Kastettiğim şey oydu. Ayrıca zamanında kullandığımda aylık 2TL ücreti vardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı