Paycell Kart Nasıldır?

Şefik Mert

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Paycell nasıl? Kullanışlı mı? Kampanya vb. olarak Turkcell kullanmasam da iyi mi? Tavsiye eder misiniz? Bir de sitesinden pek bir şey anlamadım açıkçası. Birden fazla Paycell ürünü var sanırım. Paycell Hazır Limit, Paycell QR vb. vardı. Biraz açıklayabilir misiniz? Benim kullanmak istediğim ürün ön ödemeli kart.

Papara ön ödemeli kartlar içerisinde tartışmasız en iyisidir.
Tek bir dezavantajı vardır, Black Card'ın gelmesi 1 hafta ila 2 ay arası sürebilir şansınıza göre. Paparayi 1 yıldan fazladır kullanıyorum ve kartın gelmesinin 2 ay sürmesi dışında hiç bir sıkıntım olmadı. Sonuna kadar tavsiye ediyorum.
Eğer beklemek istemiyorsanız carrefoursa, d&r vs... mağazalardan lite card da alabilirsiniz. Tek farkı ATM'den nakit cekemiyorsunuz.

Papara ön ödemeli kartlar içerisinde tartışmasız en iyisidir.
Tek bir dezavantajı vardır, Black Card'ın gelmesi 1 hafta ila 2 ay arası sürebilir şansınıza göre. Paparayi 1 yıldan fazladır kullanıyorum ve kartın gelmesinin 2 ay sürmesi dışında hiç bir sıkıntım olmadı. Sonuna kadar tavsiye ediyorum.
Eğer beklemek istemiyorsanız carrefoursa, d&r vs... mağazalardan lite card da alabilirsiniz. Tek farkı ATM'den nakit cekemiyorsunuz.
Kartı sipariş verdikten 2 gün sonra elime ulaşmıştı, biraz şans işi sanırsam. 2 Kartı da kullanıyorum, Paycell çok fazla fırsat sunsa da kullanabilmek için Turkcell'li olmanızı istiyorlar gibi. Papara ise gençler için bulunmaz nimet.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı