Hocam peki sadece ATM den para yatırıp Trendyol gibi sitelerden alışveriş yapsam kesintisi ne kadar olur? Aylık kullanım, para yatırma vb.ATM'den para yatırma yapabilirsiniz ama başka bir kredi kartından doğrulama yapmadan başka kartlara para yollama veya başka kartlardan para yükleme ve bazı özelliklere erişemezsiniz internetten alışveriş ve yüklemenize aylık 1250 TL sınırı getirilir ve yıllık 500 TL para çekme sınırı konur doğrulama yaparsanız daha çok işinize yarar ama yapmazsanızda kullanabilirsiniz.
Maalesef kartı tanımlamak şart çünkü para yatırmak için 4 haneli kod lazım ve uygulamadan yapılıyor bu işlem papara kart hakkında pek bir bilgim yok ama bildiğim kadarıyla genel kazançları alışverişlerden aldıkları %1 veya %2 lik payla oluyor yani tüm para alışveriş yaptığınız yere gitmiyor tabi ki bu alışveriş miktarı arttıkça bundan olan kârları artıyor kısaca alışveriş yapılan miktarın büyük olması onların işine geliyor ve ondan cashback gibi bir özelliği var böylece insanları teşvik ediyor yani bir insan %25 para iadesi alıcağı bir kart varken diğer kartları kullanmıyor paycell kullanıcısı olarak kullanma nedenim paycell points alışveriş yaptıkça geliyor ve biriktirdikçe mağazasından bazı şeyler alabiliyorsunuz indirim kodu 1 gb internet vs. ancak atm den atm ye değişen bir para yatırma komisyonu var ancak benzer kartlardan bence daha iyi çünkü arada ininal papara gibi kartlar arada alışveriş yaparken ödemeyi reddedebiliyor fakat paycell de bu sorunu hiç yaşamadım takdir sizinHocam peki sadece ATM den para yatırıp Trendyol gibi sitelerden alışveriş yapsam kesintisi ne kadar olur? Aylık kullanım, para yatırma vb.
Paycell uygulamasını indirip kartı oraya tanımlamak şart mı yani aldığımız gibi kullanabiliyor muyuz?
Son olarak paycell mi papara mı? Papara nın kesintileri nedir? Paparayı da tc vermeden kullanabiliyor muyuz? Sadece dediğim işlemler için kullanacağım. Papara cartını da uygulamaya kaydetmek zorunlu mu? Ben paparaya pek güvenemiyorum çünkü adamlar yanlış bilmiyorsam neredeyse hiç bir kesintisi olmuyor hatta bazenleri sana para bile veriyor. Bu adamlar nasıl para kazanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.