Paycell mesajı ne anlama geliyor?

dantXoq

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp victus 16 S0023NT 4060 120W Ryzen 5 7640HS 16GB Ram DDR6
Paycell'i değilim ama böyle bir mesaj geldi hayatım da hiç kullanmadım, hesap dahi açmaya calismadim. Bu ne oluyor?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-28-12-14-21-498_com.google.android.apps.messaging.jpg
    Screenshot_2025-01-28-12-14-21-498_com.google.android.apps.messaging.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Paycell'i değilim ama böyle bir mesaj geldi hayatım da hiç kullanmadım, hesap dahi açmaya calismadim. Bu ne oluyor?
ya birisi senin yerine açmış yada açmışsın hatırlamıyorsun insanlık hali Zamanın da Turkcell'deyken 2017-2018 arası paycel sanal kartta aylık 1.50 TL kesiyordu en sonun da 50.kr kaldı aidat alamıyorlar dı başka da borç falan yüklemediler zaten sadece paran varsa aidat alıyordular 3 4 ayda bir sözleşmeyi güncelliyoruz ayağana zam yapıyorlar dı.

Zamanın da Turkcell'deyken 2017-2018 arası paycel sanal kartta aylık 1.50 TL kesiyordu en sonun da 50.kr kaldı aidat alamıyorlar dı başka da borç falan yüklemediler zaten sadece paran varsa aidat alıyordular 3 4 ayda bir sözleşmeyi güncelliyoruz ayağana zam yapıyorlar dı.

Teşekkür ederim ama Paycell'i bile daha yeni duyuyorum Turkcell'e de hiç geçmedim. Sıkıntı olmaz sanırım

olucağanı sanmam

belki de dolandırıcılardır herkese bu tür mesajlar gönderirler sen yinede linke basma

Son düzenleme:
Hocam ayni mesaj bende de var, daha önce hatırlamadığım bir tarihte arakadaş vasıtasıyla hesap oluşturmuş olabilirim. Yapmam gereken nedir, yardımcı olur musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı