Paycell nasıldır?

lastromance21

Hectopat
Daha fazla  
ininal kart rezilliğinden sonra Paycell kartta geçeceğim peki nasıl bir kart kullanan var mı? Euro dolar alışverişi yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de ininal kartı bıraktım. Şu an Papara kullanıyorum ve çok memnunum. Alırken ücretsiz alıyorsunuz. Aylık veya yıllık ücret kesmiyor. Para çekebiliyorsunuz. Dolar ve Euro hesabı da açabiliyorsunuz. Tüm detayları yazamayacağım sitesinden bakabilirsiniz. Kısacası Papara karta bir bak derim.

Nasıl oldu acaba?

Ücretsiz Google Play kredisi verildiği söylendi (5 TL). Bende yanlışlıkla 15 TL'lik bir miktro ödeme kutucuğuna tıkladım normalde onay verilip yapılan bir işlemken eklenen mobil ödeme yöntemi nedeniyle direk mobil ödeme yapıldı. Ödeme yöntemi sebebiyle normalde onay istenen bir işlemi dokunduğum an gerçekleştirdi. Faturamda 10 tl ek bir fiyat ödemek zorunda kaldım.

ininal kart rezilliğinden sonra Paycell kartta geçeceğim peki nasıl bir kart kullanan var mı? Euro dolar alışverişi yapabilir miyim?
Paycell sakın alma üç ay hiçbir ücret kesmiyor kendini sana güzel gösteriyor 3 ay sonra 30tl birde kesiyor ben hemen iptal edip turkcellden çıktım para tuzağı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı