Paycell ödeme QR kodla yapılır mı?

Rhanta

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam dün Paycell hazır limitimi kullanıp faturaya yansıtmıştım, daha fazla faturaya yansıtamıyorum fakat bugün market alışverişi yapmam lazım 1750 TL kullanılabilir limit gözüküyor aşağıda SS'i mevcut bunu hangi marketlerde kullanabilirim ayrıca kasada mal gibi kalmak istemiyorum ödemeyi direkt QR okutarak yapabiliyor muyum?

IMG_0900.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesapta para varsa ve karekod limiti aşmayacak miktarda ise sorun olmaması lazım.
Karekod ödeme kabul eden heryerde harcayabilirsin.
Dün 500 TL atmıştım karta hazır limitten faturama yansıtarak, Şimdi market alışverişi yapmak istiyorum fakat hazır limit kullanamıyorum karta para atamıyorum ama 1750 TL TR karekod ödemesi yapabiliyorum diye gözüküyor SS'te yazanlara göre konuşuyorum bide hangi marketler de geçiyor fikriniz var mı?

Dün 500 TL atmıştım karta hazır limitten faturama yansıtarak, Şimdi market alışverişi yapmak istiyorum fakat hazır limit kullanamıyorum karta para atamıyorum ama 1750 TL TR karekod ödemesi yapabiliyorum diye gözüküyor SS'te yazanlara göre konuşuyorum bir de hangi marketler de geçiyor fikriniz var mı?
Benim kafamda karıştı.

Bana göre şöyle gibi duruyor;
Hesabınızdaki bakiye ile o limiti geçmeyecek şekilde karekod ödeme yapabilme.

Benim kafamda karıştı.

Bana göre şöyle gibi duruyor;
Hesabınızdaki bakiye ile o limiti geçmeyecek şekilde karekod ödeme yapabilme.
Ya da hazır limit için 500 TL limitim vardı dün karta attım o limit bitti kalan 1750 TL'yi orada verdiği seçenekler ile kullanabiliyorum?

Ya da hazır limit için 500 TL limitim vardı dün karta attım o limit bitti kalan 1750 TL'yi orada verdiği seçenekler ile kullanabiliyorum?
Hocam kasada kalmamak için çağrı merkezini arayıp sormanız sanırım daha iyi olacaktır.

Hocam kasada kalmamak için çağrı merkezini arayıp sormanız sanırım daha iyi olacaktır.

Arayıp görüştüm hocam son faturamı geciktirdiğim için bu limitlerin hiç birini kullanamıyorum maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı