Paycell Steam ödemesi hata veriyor

chaturanga

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Paycell'de 1071 TL param var. Steam'den 1035 TL'lik alışveriş yapmaya çalışıyorum ama hata veriyor ,ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet
Kart yurt dışına kapalımı.
İnternet alışverişine açık mı, limitleri kontrol ettiniz mi? @Ali123i hocamın dediği gibi yurtdışı ödemeleri açık mı?

Evet arkadaşlar hepsi açık. Ancak bir şey soracağım ödemeyi hangi kart seçeneğiyle yapmam gerekiyor? Benim Paycell kartımda Mastercard işareti var (Benim bağlı kartım İşbankasından Mastercard olduğu için) sanki Visa seçeneğini seçmeniz lazım diye bir şeyler hatırlıyorum ama kart Mastercard'ken Visa'yı niye seçeceğim. Bundan olabilir mi?

Ekleme: Master Card ödeme seçeneği seçmem gerekiyor bunu kesinleştirdim ancak müşteri hizmetleri yardımcı olamadı bunlar dolandırıcı falan mı bu nasıl iş anlamadım. Hesapta bakiye de var.

Paycell kartın fiziksel bir kartını almam gerekiyor mu, ben sadece uygulamasını kurdum, banka hesabımı bağladım, hesaba para göndererek hesabımı aktive ettim.

Sonuçta bana sanal bir kart gibi kart bilgileri verdi. Alışverişimi bu kart bilgileriyle yapmayacak mıyım? Bunların dışında bir şey gerekiyor mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı