Paycell vs Param Kart

• Konuyu başlatan yusonix
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 243

yusonix

Yoctopat
Daha fazla  
Sizce hangisi genel olarak mantıklı? (18 yaş altıyım.)

Paycell'e para göndermeyi denediğiniz bankayı Papara'ya benzettim de Papara mı? Papara kapandı çünkü para iadesi yapıyorlar işte artık içeride bakiye olan mevcut kullanıcılara.

Para iadesi yapacaklarini soyledikleri icin göndermeye calisiyorum baska bir IBAN'a gonderilirken bu hata cikiyor hatalar birbirinden farkli.

Dosya Ekleri

• IMG_0454.png
    48,8 KB · Görüntüleme: 13
Para iadesi yapacaklarini soyledikleri icin göndermeye calisiyorum baska bir IBAN'a gonderilirken bu hata cikiyor hatalar birbirinden farkli.

Kendileri iade yapacak galiba ama detayları bilmiyorum.

Çünkü ben TMSF'nin Papara'ya el koyduğu gün zar zor girip hesabı kapat talebi yapmıştım Papara kapandı deyip o zaman.

O günden bugüne Papara kullanmıyorum ben.

Papara yerine 18 yaş ve üzeri iseniz Enpara'yı, 18 yaş altındaysanız ve ebeveynleriniz de banka hesabı açmanıza izin veriyorsa Garanti Bankası'nı tavsiye ederim eğer zamanında Papara'yı banka hesabı gibi kullandıysanız.

Şu anda Paycell açtım parami oraya cekmeye calisiyorum bir İş Bankası IBAN'i girdim farkli hata cikti Paycell IBAN'i girdim farkli hata cikti.

Şu anda Paycell açtım parami oraya cekmeye calisiyorum bir İş Bankası IBAN'i girdim farkli hata cikti Paycell IBAN'i girdim farkli hata cikti.

Papara artık faaliyet izni iptal edildiğinden dolayı kapandığı için para gönderme ya da alma izin verilmiyor diye biliyorum yani o para orada kaldı tabii siz yine internetten araştırın durumu.

Papara artık faaliyet izni iptal edildiğinden dolayı kapandığı için para gönderme ya da alma izin verilmiyor diye biliyorum yani o para orada kaldı tabii siz yine internetten araştırın durumu.

Hocam siz anlamadınız beni Papara'nin kapandigini ben de biliyorum size hatanin sorununu soruyorum iki farkli IBAN'da iki farkli hata aliyorum diyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0452.png
    46,6 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_0454.png
    48,8 KB · Görüntüleme: 10
Hocam siz anlamadınız beni Papara'nin kapandigini ben de biliyorum size hatanin sorununu soruyorum iki farkli IBAN'da iki farkli hata aliyorum diyorum.

Farklı hatalar gözükmesinin sebebi farklı bankalar için farklı yöntemlerle IBAN kullanımın kapatılmış olması olabilir o IBAN'lar için işin teknik tarafını bilemem ben de normal bir kullanıcıyım yani.

Benim anladığım 1.fotoğrafta papara kapanmadan önce normal bir sorun yani gerçekten fast işlemiyor yapılmıyor normalde de. 2.fotoğraf ise papara faaliyet izni iptal edildiği için para transferi yapılmıyor anladığım kadarıyla.

Hayir efendim iki fotografta ayni gun Papara'nin faaliyet izni kapanmasindan 3 gun sonra yani bugün cekilmistir iki farkli IBAN denenmesine ragmen iki farkli hata aliniyor ben buradan sunu cikaririm Paycell ibaninda bir sorun var odeme almayla ilgili eger olmayasaydi diger hata gibi olurdu bunu nasıl düzelteceğimi ariyorum.

Hocam bazı ön ödemeli kartlar başka ön ödemeli kartın IBAN'ını kabul etmeyebiliyor. Hataların farklı olmasının sebebi bence bu. Mesela yanlış hatırlamıyorsam Nays'dan Papara IBAN'a para atılamıyordu. Ama diğer bankalara ait IBAN'lara atılabiliyor.

Hocam naysa atmaya calistigimi nerede soylemisim Paycell'e atmaya calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…