Paycell'le Steam'den alışveriş yapmak için fiziksel kart alınması gerekli mi?

chaturanga

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, Paycell'le Steam'den alışveriş yapmak için fiziksel kartı almış olmam mı gerekiyor?

Uygulama üzerinden bize verilen kart bilgileriyle olmuyor mu?

Hesabı onaylayıp, para aktarımı yaptıktan sonra Paycell üzerinde 1071 TL bakiyesi olan bir kartım var şu anda. O kart bilgileriyle Steam'den alışveriş yapabilir miyim? 2-3 kere denedim hata verdi.

Fiziksel kart sahibi olmadan Steam üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Kendim bir ay önce falan bu şekilde sanal kart kullanıp cashback aldım Paycell üzerinden. Steam'den doğru ödeme metodunu seçtiğinize emin olun.

Teşekkürler cevabınız için. Nasıl yaptınız hocam tam olarak anlatır mısınız?

Ben durumu biraz daha detaylı şöyle anlatayım,

Benim Paycell kartım Mastercard olarak göründüğü için öderken Mastercard'ı seçiyorum. Paycell kartımda 1071 TL bakiye var almaya çalıştığım sepet 1070.5 TL.

Adres bilgisi, posta kodu vs istiyor onların bir önemi var mı? Ben Paycell'e eklediğim kredi kartı / banka kartımda olan bilgilerin aynısını girmeye çalıştım.

Telefon numarasının 90 la, 0 la başlaması yada doğrudan 5xxx ile başlaması mı gerekiyor?

Teşekkürler cevabınız için. Nasıl yaptınız hocam tam olarak anlatır mısınız?

Ben durumu biraz daha detaylı şöyle anlatayım,

Benim Paycell kartım Mastercard olarak göründüğü için öderken Mastercard'ı seçiyorum. Paycell kartımda 1071 TL bakiye var almaya çalıştığım sepet 1070.5 TL.

Adres bilgisi, posta kodu vs istiyor onların bir önemi var mı? Ben Paycell'e eklediğim kredi kartı / banka kartımda olan bilgilerin aynısını girmeye çalıştım.

Telefon numarasının 90 la, 0 la başlaması yada doğrudan 5xxx ile başlaması mı gerekiyor?
Adres, posta kodu gibi bilgilerin hata çıkaracağını sanmam çünkü önceden buraları sallayarak satın alım yapıyordum.

MasterCard'ı seçtikten sonra ödemede hata vermeden direkt olarak tamamlamıştım alışverişi. BoaCompra olmayacak direkt normal MasterCard seçiyorsunuz değil mi?

Aldığınız hatada ne yazıyor bu arada?

Adres, posta kodu gibi bilgilerin hata çıkaracağını sanmam çünkü önceden buraları sallayarak satın alım yapıyordum.

MasterCard'ı seçtikten sonra ödemede hata vermeden direkt olarak tamamlamıştım alışverişi. BoaCompra olmayacak direkt normal MasterCard seçiyorsunuz değil mi?

Evet doğrudan MasterCard seçiyorum. Paycell MH'yi aradım hiç yardımcı olmadılar bize ulaşan bir başarısız ödeme girişimi falan yok, hesabınız da internet alışverişine açık görünüyor falan dedi. Tekrar tekrar arayayım en iyisi.

Aldığınız hatada ne yazıyor bu arada?

hatamesaji.JPG

Şu mesaj çıkıyor hocam.

Yoğunluktan kaynaklı da olabilir, müşteri hizmetleriyle konuşun ama onlar çözemese 1 saat sonra falan tekrar deneyin almayı. Kart bilgileri hatasız giriliyorsa sorun olmaması gerekir.

Aralıklarla da denedim ama olmadı. Sonuçta otomatik bir işlem yoğunlukla ilgisi olmaması gerekir bence. Ama müşteri hizmetlerini sıkıştırayım bakalım ne olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı