Payday 2 0xc0000142 hatası

Bevkay

Kilopat
Yer
Mozambik
Daha fazla  
Genelde bu tip konularda YouTube ya da diğer sitelerden halletmeye çalışırım ama olmuyor. 0xc0000142 hatası alıyorum tonla çözüm verilmiş fakat hiçbiri bana faydalı olmadı. Bana teşekkürler.

Not: Windows 10 kullanıyorum ekran kartı Driver'ları en güncel sürümde.

Son düzenleme:
@Emre C

Ya normalde bende farklı şeyler çıkıyor da pek anladığım bir konu değil yani neyi sileceğim bilemiyorum.

Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulamayı dene, geçende bir arkadaş öyle çözdü.

@Bevkay Bir şeyi silmen gerekmiyor. Sadece konudaki videoyu izleyip bir rapor atmalısın buraya ki biz de yardım edebilelim.

@Bevkay mesajı düzenlediğiniz için bildirim gelmemiş. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım ama @Emre C çok daha bilgili bu konuda. Onun görüşlerini de almak lazım.

C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.dll C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll C:\Windows\SysWOW64\msvcr120.dll

Üstteki dosyaları silip aşağıdakileri indirip kurarsanız sorununuz çözülecektir. Çözülmezse yeni bir rapor paylaşın.

Dedikleriniz hepsini yaptım fakat bende Visual C++ 2013 ve Visual C++ 2015 yüklenmiş daha önceden. Visual C++ 2013'e repair yaptım fakat 2015 daha önce yüklenmiş olduğunu belirten bir hata çıkarttı. Şimdi deniyorum sorun çözülmezse yazacağım.

C++ 2013 ve 2015'i kaldırıp attıklarımı kurun. Bu sefer çözülecektir, ümitliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…