PAYDAY 2: 1 FPS Problemi

• Konuyu başlatan T-Bad
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 3.444

T-Bad

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Sistemim PAYDAY 2'den daha fazla sistem isteyen oyunlarda sorun çıkartmıyor, akıcı bir şekilde 30-60 FPS oynatıyor. Ama PAYDAY 2 oynarken belirli bir yere kadar 60 FPS geliyorum bir yerden sonra ise FPS 1 oluyor ve öyle kalıyor. Sorunu bilen birisi yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Hocam fps oyuna göre değişir sistem gereksinimine bağlı değildir farklı oyunlar karşılaştırılerken. Nasıl Gta 5, Pubg den daha düşük bir donanıma ihtiyaç duyarken daha düşük fps veriyorsa bu durumda ona benzer. Payday 2 de fazla fps veren bir oyun değil ama 1 fps konusuna gelecek olursak bu konuda araştırma yapmanızı tavsiye ederim hdd veya sdd nizde büyük sıkıntı olabilir.

Sistem PAYDAY 2' yi kaldırabilecek güce sahip. PAYDAY 2 den daha nice oyunları kaldırıyor bilgisayar.Battlefield 1, GTA 5, Witcher 3, WWE 2K19, FİFA 19 gibi oyunlarda kasma yok.Aslında PAYDAY 2' de de kasma yok 60 fps oynatıyor ama bir yerden sonra kitleniyormuş gibi 1 fps almaya başlıyorum ve öyle kalıyor. Dosyalarında sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Sanırım silip baştan yükleyeceğim.

geç yazıyorum ama bendede var aynı sorun mesela bank heistte bir yöne baktığımda 1 fps oluyor diğer bütün yönlerde düzgün fps veriyor. ben sistemimi vereyim isterseniz

Ryzen 5 1600 AF
Rx 570 4gb
8gb 3000 mhz ram
depolamada sorunum yok zaten 200 gb boş yer var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı