Çözüldü Payday 2 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

PetreVal

Femtopat
Arkadaşlar öncelikle cümleten selamın aleyküm. Steam üzerinden almış olduğum Payday 2'yi açamıyorum oyna tuşuna bastıktan sonra açılıyormuş gibi duruyor sonra tekrardan oyna seçeneği beliriyor kısacası oyunum açılmıyor oyunun sistem gereksinimlerini bilgisayarım karşılıyor fakat böyle bir sorun ile karşı karşıyayım.
Steamapps kısmından oyunun kendisini açtığımda 0xc000007b hatası alıyorum bu hatadan once msvcr120.dll hatası alıyordum yükleyip oyunun klaörüne attım fakat işe yaramadı oyunun sistem gereksinimlerinde DirectX9 yazıyor benimki 10.1 fakat açılmıyor ekran kartım falan driverlarım hepsi güncel DirectX en son sürümü kurulu. Technopat sitesinden 0xc000007b hatası çozüm videosunu izledim oyunun log filesini aldım ProcMon üzerinden ama pek anlamadığım için masüstümde duruyor anlayan biri olursa atarım ona dosyayı, sistem özelliklerim şöyle:

Q8400 Quad Core 2.66 GHz CPU.

ATI Radeon HD4850 1GB 256Bit DDR3 DX10.1.

HDD 500 GB 7500 RPM WD Caviar Black.

Windows 10 Pro 64 Bit son sürüm.

RAM Kingston 4 GB DDR3 1333MHz tek slot fakat birkaç gün sonra 8 GB yapacağım toplam.

Çözüm
Bunların hepsini kurun.
Hocam sisteminizden dolayı olabilir. Tam olarak emin değilim daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Rapor paylaşın.

Rapor paylaşın.

Buradan paylaşılmıyor galiba, nasıl size gönderebilirim?

Hocam sisteminizden dolayı olabilir. Tam olarak emin değilim daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Sistemimden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum hocam çünkü aynı sistem ile Full ayarlarda arkadaşım 80 90 FPS aldığını söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt buraya atamazsınız. Google Drive, Mediafire gibi yerlere yükleyip indirme bağlantısını bize atacaksınız.

Bunların hepsini kurun.

Çözüm
Bunların hepsini kurun.

Gerçekten ilgi ve alakanız için çok teşekkür ediyorum, dediğiniz şekilde hepsini yükledim ve oyunum sorunsuz açıldı. İyi günler dilerim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı