Kurulumda sorun olmuş sanırım. Ama bu raporda başka bir dosya da sorunlu gözüküyor. Şöyle yapalım;
Denetim masasında 2013-2019 arası tüm C++ kütüphanelerini kaldırıp bu ikisini kurun. Sisteminiz 64 bit olsa bile x86 olanı da kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Kurulumda sorun olmuş sanırım. Ama bu raporda başka bir dosya da sorunlu gözüküyor. Şöyle yapalım;
Denetim masasında 2013-2019 arası tüm C++ kütüphanelerini kaldırıp bu ikisini kurun. Sisteminiz 64 bit olsa bile x86 olanı da kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Denetim masasında 2013-2019 arası tüm C++ kütüphanelerini kaldırıp bu ikisini kurun. Sisteminiz 64 Bit olsa bile X86 olanı da kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (X86) hem de 64 Bit (X64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (X86) hem de 64 Bit (X64) sürümü kurmalısınız.
Steam ilk defa açarken gerekli her şeyi yapması lazım yapmadıysanız o prgramları yüklemen yeterli eskileri silme sakın bazı programlarda kullanıyor onları silersen o program durur formata doğru gidersin
Bir dosyadaki sorun gitmiş. Ama hala aynı dosya sorunlu.
Denetim masasındaki C++ 2015 x86 sürümünü kaldırın. C:\Windows\SysWOW64\VCRUNTIME140.dll silin.
Sonrasında bu linkteki vc_redist.x86.exe dosyasını tekrar kurun.
Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketleri, Visual Studio 2015 kullanılarak oluşturulan C++ uygulamalarını çalıştırmak için gereken çalışma zamanı bileşenlerini yükler.