Payday 2 alınmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hasanxcd

Decapat
Makaleler
1
Payday 2 Legacy editon bildiğiniz gibi 0 TL olmuştu ancak alınmıyordu bende alamadığım için oyunu satın almak istedim ama oyun satın da alınmıyor. Nasıl satın alabilirim?

Ben cevabını verdim çözüm olarak işaretlenen mesaja bakarsan görürsün hocam iyi sosyaller.

Hocam kendisiyle çelişiyor ben kahkaha atıyorum sizde atın
çünkü parayla almaya çalışdım diyorum parayla almaya çalışırken 0 tl gösteriyor bunu nasıl düzeltirim diye söyledim oyunun indirimli bir fiyatı ve yanında dlc alacaktım olsun diye ama aldığım her dlc 0 tl gözüküyor. bu kendimle çelişmekmi ben legacy editon bahsetmiyorum diyorum konudada yazıyor ben oyunu direk almak istediğimden bahsediyorum paket olarak değil.

Mantık yürütürsen indirim bitmeden alamayacağını anlarsın.

Payday'i de alamıyorsun şu an dediğim gibi 5.50 TL altı indirimli oyunların hiçbiri alınmıyor Payday'e özel değil.

Payday'i de alamıyorsun şu an dediğim gibi 5.50 TL altı indirimli oyunların hiçbiri alınmıyor Payday'e özel değil.

Anlamamakda uzmansın herhalde diyorum ki sepette 0 TL gözüküyor ben bunu nasıl indirimli fiyatıyla gösteririm demek istedim yanına DLC ekleyip alacaktım ama anlamıyorsunuz.

Anlamamakda uzmansın herhalde diyorum ki sepette 0 TL gözüküyor ben bunu nasıl indirimli fiyatıyla gösteririm demek istedim yanına DLC ekleyip alacaktım ama anlamıyorsunuz.

Kardeşim benim sıkıntın var sanırım alınmıyor alınmıyor oyun.

Legacy Edition packi Arjantin ve Türkiye'de satın alıma kapalı Payday 2 ana oyun da 2.20 kuruş indirimli gözüktüğü için satın alınamıyor Steam yeni fiyat politikası nedeniyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…