Payday 2 alınmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hasanxcd

Decapat
Makaleler
1
Payday 2 Legacy editon bildiğiniz gibi 0 TL olmuştu ancak alınmıyordu bende alamadığım için oyunu satın almak istedim ama oyun satın da alınmıyor. Nasıl satın alabilirim?

Bak yeter ciddi ciddi sinirleniyorum alınmadığının farkında değilim sanki belki çözümü vardır diye yazdım diyorum sen hala ne diyosun.

Bu kadar konuşmanın üzerine sence çözümü olsa söylemez miydik? Çözüm istediğinin farkındayız yok ve neden olmadığının sebebini söylüyorum sana.

Tamamdır hocalarım uzatmayalım. Bunun sonu hep aynı cevap olacak çünkü.

Ben uzatmamaya çalışıyorum derdimin bu olduğu dedinin benim dediğimle alakasız olduğunu anlatmaya çalışıyorum hala zorluyor.

Bu kadar konuşmanın üzerine sence çözümü olsa söylemez miydik? Çözüm istediğinin farkındayız yok ve neden olmadığının sebebini söylüyorum sana.

5.50 TL şeyinden mi bahsediyorum sence ben ben diyorum ki 0 TL neden gözüküyor indirimli halini neden gözüktürmüyor diye.

Sebebi Steam yeni fiyat politikası Payday'in fiyatını güncellemesi gerek yayıncı firmanın.

Sebebi Steam yeni fiyat politikası Payday'in fiyatını güncellemesi gerek yayıncı firmanın.

Bak oyun tek başına normalde 2.20 olması gerekiyor bende DLC ekleyerek 5.50 TL'nin üstüne getirip alacaktım ancak oyun 2.20 TL yerine sepette 0 TL gözüküyor bugdan dolayı sadece Payday 2 bak ve herhangi bir DLC bende bu bug nasıl çözülür diye konuyu açtım bu kadar legacy editondan bahsetmiyorum bak Payday 2 ve herhangi bir DLC'den bahsediyorum normalde 2.20 olması gereken oyun sepette 0 TL oluyor bu sorun nasıl çözülür diyorum bu kadar.

Olmuyor kardeşim işte olmuyor diyoruz neyini anlamıyorsun Allah'ım sabır.

Uzatmamaya çalışıyorum diyorsun uzatıyorsun? Cevabı veriyor beğen geç işte.

Olmuyor kardeşim işte olmuyor diyoruz neyini anlamıyorsun Allah'ım sabır.

Bilerek mi yapıyorsun? Diyorum ki sana bunun düzeltilebilir mi diye sordum diyorum sen bana olmuyor niye anlamıyorusun diyorsun. Bak sordum diyorum soruyorum değil sordum.

Uzatmamaya çalışıyorum diyorsun uzatıyorsun? Cevabı veriyor beğen geç işte.

Ama ne dediğimi anlamasını istiyorum soru soruyorum sanıyor hala.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…