JustBear01
Hectopat
Arkadaşlar Payday 2 oynuyorum ve C4'ün ne zaman açılacağını ya da nasıl açabileceğimi merak ediyorum. Çünkü delici ile kırmayı beklemek çok sıkıcı.
Arkadaşlar Payday 2 oynuyorum ve C4'ün ne zaman açılacağını ya da nasıl açabileceğimi merak ediyorum. Çünkü delici ile kırmayı beklemek çok sıkıcı.
Eğer Level'ın yetiyorsa ekipmanlar kısmında açılıyor onu seçiyorsun. Oyun içerisinde açacağın kapı ya da kasanın C4 kısmına bakınca F'ye basılı tut C4'ü kur gibisinden bir seçenek çıkmaya başlıyor artık.
Hatırlamıyorum. Ama fazla değil en fazla 15 falandır. 2-3 soygunda 20 level civarı oluyorsun zaten.Peki kaç seviye olmam lazım?
Skil Deck'te bir yeteneği açınca satın alınabilir oluyordu sanırsam. Technician içinde bir yetenek olması lazım. Açınca direk vermesi lazım.
Burada direkt anlatan İngilizce bir rehber var. Technician'da 'Shaped Charge' yeteneğini tamamen geliştirmeniz gerekiyor. Sıfır leveldan itibaren ona verirseniz 36. levelde ( 42 Skill Points) açabiliyorsunuz. Yani 42 Skill Points kasmanız lazım en az.Kardeşim onun bana fotoğrafını atabilir misin tam olarak hangi skill olduğunu tam olarak, çünkü hepsini açtım sanırım.
Hatırlamıyorum. Ama fazla değil en fazla 15 falandır. 2-3 soygunda 20 Level civarı oluyorsun zaten.
Burada direkt anlatan İngilizce bir rehber var. Technician'da 'Shaped Charge' yeteneğini tamamen geliştirmeniz gerekiyor. Sıfır leveldan itibaren ona verirseniz 36. levelde ( 42 Skill Points) açabiliyorsunuz. Yani 42 Skill Points kasmanız lazım en az.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.