Bugün Payday 2 indirmiştim ama oyna dediğimde çalışıp ardından kapanıyor. msvcr120.dll eksik dedi, indirdim dosyaya attım sonra 0x00007b hatası vermeye başladı. Bütün Microsoft Visual C++ hepsini indirdim ama gene olmadı, hatta tekrardan sil kur yaptım ama gene de olmadı. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Birden fazla dosya indirmeye izin verin. Eğer bunlardan birisinin zaten kurulu olduğuna dair bir bildirim alırsanız denetim masasından hem x86 hem de x64 versiyonunu kaldırıp attığım linkten kurun.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Dosya.tc, dosya yükleme ve paylaşım platformudur. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Hiçbir limit yok. Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Birden fazla dosya indirmeye izin verin. Eğer bunlardan birisinin zaten kurulu olduğuna dair bir bildirim alırsanız denetim masasından hem x86 hem de x64 versiyonunu kaldırıp attığım linkten kurun.