Payday 2 DLC önerisi

Bu hileciler hala var mı?

İsterseniz var, istemezseniz yok. Lobi kurarken hilecileri otomatik kickleme özelliği var. Ve benim karşılaştığım tüm hileciler DLC almaya parası olmayıp kendi halinde milletin oyununa karışmayıp heisti adam akıllı yapanlardandı.

İsterseniz var, istemezseniz yok. Lobi kurarken hilecileri otomatik kickleme özelliği var. Ve benim karşılaştığım tüm hileciler DLC almaya parası olmayıp kendi halinde milletin oyununa karışmayıp heisti adam akıllı yapanlardandı.
Hmm güzel bir sorum var hilecinin hileci olduğunu sağ tarafta durmadan isim değişmesinden anlıyoruz değil mi ?

Oyun PvE olduğu için hileciler çok sorun yaratmıyor, genellikle DLC alamayanlar DLC açmak için hile yapıyor, e bunun da oyunculara zararı yok denilebilir.

Öneriye gelecek olursak "Clover character pack" alabilirsin. "burglar perk deck" steath Build'lerde işe yarıyor.

Katılıyorum ilk aldığım packti cloverınki.
Benim hileci çok dememin sebebi oyunda istediği zaman polis çağırabiliyorlar polisin önünde AFK kalarak adamlar god modla dolaşıyorlar. Siz adam vurana kadar adamlar polislere ışınlanarak vuruyor veya polisler bir anda ortadan yok oluyor gibisinden demiştim. Bilmiyorum oyuna en son 2019 yılında girmiştim değişti mi değişmedi mi bir fikrim yok bilginiz varsa sevindiririm bu hileciler hala var mı?

İnternette Payday 2 DLC'leri 50 kuruştan satılıyor tüm DLC'leri 10 TL'den satın alabilir.

Edit: Ülke şartlarından dolayı DLC'ler en düşük 1.55 kuruştan satılıyor ilgili siteleri internette yazarak bulabilirsiniz.

2021 de hileciler sadece DLC'ler için kullanıyor oyun boyunca 20-30 hileye denk geldim(yaklaşık 20 saatte)hiçbiri oyunun cırtını çıkartacak bir hareket yapmamıştır sadece DLC hilesi yapılıyor artık Payday hile yapılınca fazla zevk kaçırıcak bir oyun değil.

Katılıyorum ilk aldığım packti cloverınki.

2021 de hileciler sadece DLC'ler için kullanıyor oyun boyunca 20-30 hileye denk geldim(yaklaşık 20 saatte)hiçbiri oyunun cırtını çıkartacak bir hareket yapmamıştır sadece DLC hilesi yapılıyor artık Payday hile yapılınca fazla zevk kaçırıcak bir oyun değil.

Benim de içime yapsam mı yapmasam mı diye kurt düşmedi değil :D. Yok yok yapmam, bu riski göze alamam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı