PAYDAY 2 Düşük Performans Sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Sorunumu çözdükten sonra oynamaya başladım. Fakat 25 FPS üstünü göremedim. V-Sync kapadım fakat yine aynı sonuç. Bazı yoğun bölgelerde 17'ye kadar düşebiliyor. HD7600m GPU'ya sahibim. Eski ve kasmasını anlıyorum fakat oynadığım diğer oyunlarda benden düşük FPS alan kuzenim bu oyunda 30 FPS ve yukarısını alıyor. Sebebi nedir? Ayarları bildiğim kadarıyla en düşüğe aldım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Öncelikle CPU 95 dereceyi görüyordu. Hemen temizledim. Termal macun felan yeniledim. Şimdi ısı en fazla 78 derece görüyor. Fakat durum yine değişmedi. İşletim sistemim Windows 8 64 bit. 8.1'e güncelleyeceğim.
Şuan Windows 8 kullanıyorum. Fakat hala düzelmedi. Acaba açamadığımdan dolayı d3d9 diye bir klasör attığımdan mı oldu bu? AMD ekran kartında bunu yapmam gerektiğini söyledi de arkadaşım. Bu arada ekran kartım son sürüm. 14.4

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden hiç açılmıyordu. Hatta konu bile açmıştım. Fakat arkadaşım bu çözümü bulunca açıldı. Acaba bu dosyadan dolayı mı performansım düşük? Bu dosyayı silsem oyun açılmayacak.

Steam üzerinden çalıştırdığınız zaman bir dosya istememesi lazım eğer d3d9 dosyasını istiyorsa driver'larınızda bir sorun var. Ben de aynı şekilde H1Z1 oyuınunda sorun yaşıyorum fakat bu benim PC'min artık bir çöplük olması ve driver'ları çalıştırmamasıyla ilgili, bilgisayarınızı taratmanız ve gerekli güncellemeleri yapmanız iş görebilir..

D3d9 dosyasını PAYDAY 2 klasörüne atmadığımda oyun hiç açılmadan kapanıyor. Dosya felan istemiyor. AMD'nin sitesinde son sürüm 14.4 ve benim sürümümde 14.4.

Bu arada bana HD7600m ekran kartının sürücüsünün linkini verebilirmisiniz? Doğru olduğundan emin olmak istiyorum. Fazla anlamadım AMD'nin sitesinden de.

Eklemek istiyorum. Şu an attığım dosyayı geri masaüstüne çıkardım. Oyun çalıştı fakat FPS sorunu düzelmedi. Yani sorun dosyadan değil anladığım kadarıyla.

@Silinen üye

Arkadaşım aynı sorun bende de mevcut hd 7670m kartım ile orijinal olmayan payday 2 yi çatır çatır oynadım , oyun hoşuma gitti satın alayım dedim bin pişmanım d3d9 dosyasını atmadan çalışmıyor çalışıncada ayarlar ne olursa olsun 40 fps geçmiyor tüm driverlar güncel bir çözüm bulabildin mi? veya oyunu iade mi edelim?

Ayrıca biraz araştırma yaptım sorun entegre gpu dan kaynaklanıyor galiba yani amd gpu çalışmıyor intel sürekli devreye giriyor onu kapamanın bir imkanı varsa belki çözülebilir.

Recep bey entegre intel gpu yu kapayabilirmiyiz acaba biostan ? @Recep Baltaş

Bir kaç test yaptım sorun entegre gpu da değilmiş amd gpu ya geçiyor sistem , sorun amd'nin gpusunda sanırım çünkü driver güncellemeden önce (ki uzun bir süre oldu) oyun korsan versiyonu çalışmıştı. Eski driver a geri dönüp denemek lazım onun için ayrı bir konu açıp yardım isteyeceğim doğan sende takip et istersen @Doğan Süleyman Kurt @Recep Baltaş

HD 7670M 14.4 Sürücüden Eski Sürücüye Dönme

Sorunun çözümünü malesef bulamadım varsada artık umrumda değil oyunu iade ettim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı