Payday 2 Four Pack Nedir ?

Arkadaşlar Payday 2 indirime girmiş bi bakayım dedim sonra Payday 2 Four Pack gördüm. Açıklamasında da arkadaşlarınıza da gönderin gibi bi açıklama vardı. Nedir bu ? Bana 4 tane kod mu veriyor ? Yoksa tek tek arkadaş listesinden seçip mi göndereceğiz ? Nedir bu Four Pack ?

Oyunu 4 kere satın almış oluyorsunuz tek tek almaktan daha hesaplı oluyor. 4 arkadaş oyunu satın alacaksanız bir kişinin alıp diğerlerine dağıtması daha hesaplı olur.

Sana hediye olarak veriyor olması lazım. Daha sonra hediyeyi seçtiğin arkadaşa yollayabiliyorsun, hediye olarak değil kod olarak yollarsa da aynı şekilde arkadaşın Steam'de aktifleştirebilir.

O konuda tam bilgili değilim. Daha önce herhangi bir iade talebinde bulunmadım, tahminimce sıkıntı olmaması gerekir. Yine bilen birinin cevap vermesini bekle derim eğer iade gibi bir düşüncen olacaksa. Bu arada oyun gayet keyiflidir tek başına veya arkadaşlarınla keyif alarak oynayabilirsin.

O konuda tam bilgili değilim. Daha önce herhangi bir iade talebinde bulunmadım, tahminimce sıkıntı olmaması gerekir. Yine bilen birinin cevap vermesini bekle derim eğer iade gibi bir düşüncen olacaksa. Bu arada oyun gayet keyiflidir tek başına veya arkadaşlarınla keyif alarak oynayabilirsin.
Yani kod olarak verilirse aklımda şöyle bir düşünce vardı : Payday 2 koduna CS:GO gibi işi takasa dökecektim. Neyse o zaman Payday The Heist Four Pack (daha ucuz :) ) alıp denerim baktım ki kod veriyorlar hemen Payday 2 Four Pack' i de alırım umduğum takas ve takasları gerçekleştiririm. Yaptığınız bütün yardımlarınız için teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı