kaandny
Decapat
Daha fazla
Oyunun zamanı çoktan geçti denilebilir ama eğer 1 arkadaşınız varsa çok iyi 3 arkadaşınız var ise harika bir oyundur. Oyunun hikayesini ve gizli sonunu bitirdim ki her ikisi de çok güzel sonlardı oyunda 120 saatim olmasına rağmen 1328 başarımdan sadece 528sine sahibim ki bu süreçde 63 görevi yapabildim diğer 20 görevi yapmak yerine laptop değişeceği için oyunu silmek durumunda kaldım. Öncelikle oyunun kötü sayılacak pek bir yanı yok grafikleri normal seviyede hikayesinde bir sürü gerçeklik dışı olaylarla harmanlanıp harika bir hikaye yapılmış gizli son tamamiyle zahmet olsa bile (20 tane ayrı ayrı başarımları tamamlamanız gerekiyor ki overdrill denen tam tamına 1.30 saat süren ve death wishde hayatta kalmaya zorlayan başarıma buradan selamlarımı yolluyorum) ama gizli sonu yapmaya değer.
şimdi ise oyunun kötü noktalarına değinirsek oyunda çatışmalı görevlerde üstünüze bin tane adam gelmesi hiç iyi bir şey değil ki bunun Payday 3'te düzeltilmesi çok iyi oldu ek olarak oyunda vuruş hissiyatı hiç yok yani vururken adamı vurduğunuzu hissedemiyorsunuz ama bu oyunun önüne geçmiyor. Bazı gizli görevler vardır ki sizi oyuna silmeye sürükler özellikle hiç oynanmayan görevlere girip gizli yapmaya çalışın ne dediğimi anlarsınız, diğer kötü yanı ise gelişmek birazcık zaman alıyor gibi benim 100 level olmam 30-40 saat aldı ama kötü şöhret 1'i açınca 15 saatte 100 level oldum aynı zamanda avantaj desteleri ve Build'lerde birazcık sıkıntı yaratsa da kesinlike harika bir oyun kesinlikle oynayın oynatın.
çünkü gizli sonda bain ölmeyip Amerikan başkanına dönüşüyor