Payday 2 nasıl bir oyun?

Normal iniyor hocam. @Van Der Linde hocam ben çoğunlukla bilgisayar başında olduğum için hep müsait oluyorum. Siz müsait olduğunuz zaman bana yazarsanız çok iyi olur.

Tamam hocam, Steam'dan size yazarım. Bu arada Payday 2'de chat falan var mı? Genelde ev müsait olmuyor mikrofon açmak için.

Normal iniyor hocam. @Van Der Linde hocam ben çoğunlukla bilgisayar başında olduğum için hep müsait oluyorum. Siz müsait olduğunuz zaman bana yazarsanız çok iyi olur.

Değiştirmişler o zaman ben indirmeye. Çalıştığım zaman normal inerken 0 oluyordu beli süre bekliyordu. Ve bunu sürekli yapıyordu.

Yılbaşı gecesi arkadaşlarla oynanacak en iyi oyunlardan birisidir. Ama alacaksanız DLC'ler ile alın. BBQ DLC'si ile bir başka keyfi oluyor.
Screenshot_20201223-232939~2.png

Hocam, bazı DLC'lerde N/A yazıyor. Bu ne demek?

3 sene kadar önce çok oynadım. 700 saat civarında sanırım. En çok edindiğim tecrübe oyunda sessiz modda takılacaksanız takım arkadaşların 3 ü de biraz tecrübeli olmalı.

Gürültülü modda sıkıntı daha az. Bam bam bam

Sessiz modda bir müze soygununu, temiz iş çıksın diye 1 saatte yaptığımızı bilirim. Tadı hala kalmıştır

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı