Adam akıllı tüm DLC'leri içeren bir paket olsa ben de alacağım. Tek tek almaya üşeniyorum, şu ana kadar tek "Clover character pack" ve "biker character" pack almıştım, o da burglar lazım olduğundan ve Rust'un zinciri çok hoşuma gittiğinden. Keşke tüm DLC'leri içeren bir paket olsa, iki bakmam alırım.
Adam akıllı tüm DLC'leri içeren bir paket olsa ben de alacağım. Tek tek almaya üşeniyorum, şu ana kadar tek "Clover Character Pack" ve "Biker Character" Pack almıştım, o da burglar lazım olduğundan ve Rust'un zinciri çok hoşuma gittiğinden. Keşke tüm DLC'leri içeren bir paket olsa, iki bakmam alırım.
Hocam siz DLC'lerin bu kadar çok olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence sadece silah paketleri, görünüşe etki eden şeyler DLC olup, heistler güncelleme olarak gelse daha iyi olabilirdi. Umarım Payday 3'ü de DLC çöplüğü yapmazlar.
Hocam siz DLC'lerin bu kadar çok olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence sadece silah paketleri, görünüşe etki eden şeyler DLC olup, heistler güncelleme olarak gelse daha iyi olabilirdi. Umarım Payday 3'ü de DLC çöplüğü yapmazlar.
Ya bence Payday 2 Full sürüm gibi bir şey çıksa bu Payday 2 demo gibi
hesapta 1M para var hiçbir işe yaramıyor. Sadece belli başlı upgrade yapabiliyorum.
Ya bence Payday 2 Full sürüm gibi bir şey çıksa bu Payday 2 demo gibi
hesapta 1M para var hiçbir işe yaramıyor. Sadece belli başlı upgrade yapabiliyorum.