Payday 2 P2W mi?

Adam akıllı tüm DLC'leri içeren bir paket olsa ben de alacağım. Tek tek almaya üşeniyorum, şu ana kadar tek "Clover character pack" ve "biker character" pack almıştım, o da burglar lazım olduğundan ve Rust'un zinciri çok hoşuma gittiğinden. Keşke tüm DLC'leri içeren bir paket olsa, iki bakmam alırım.

Var bu arada şu an 25 TL Save 84% on PAYDAY 2: Legacy Collection on Steam

Onda hepsi yok, 2018'e kadar çıkanlar var diye biliyorum. Ve Steam'dan hepsini sepete ekle dediğimde 250 TL gibi bir fiyat çıkıyor 😲.

1625739403319.png

Adam akıllı tüm DLC'leri içeren bir paket olsa ben de alacağım. Tek tek almaya üşeniyorum, şu ana kadar tek "Clover Character Pack" ve "Biker Character" Pack almıştım, o da burglar lazım olduğundan ve Rust'un zinciri çok hoşuma gittiğinden. Keşke tüm DLC'leri içeren bir paket olsa, iki bakmam alırım.
Şimdi fark ettim de DLC listesinin yarısından fazlasına sahipmişim.

Şimdi fark ettim de DLC listesinin yarısından fazlasına sahipmişim.

Hocam siz DLC'lerin bu kadar çok olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence sadece silah paketleri, görünüşe etki eden şeyler DLC olup, heistler güncelleme olarak gelse daha iyi olabilirdi. Umarım Payday 3'ü de DLC çöplüğü yapmazlar.

Hocam siz DLC'lerin bu kadar çok olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence sadece silah paketleri, görünüşe etki eden şeyler DLC olup, heistler güncelleme olarak gelse daha iyi olabilirdi. Umarım Payday 3'ü de DLC çöplüğü yapmazlar.

Ya bence Payday 2 Full sürüm gibi bir şey çıksa bu Payday 2 demo gibi :D
hesapta 1M para var hiçbir işe yaramıyor. Sadece belli başlı upgrade yapabiliyorum.

50 Tane silah paketi olmaz bir oyunda 3 tane falan olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı