Payday 2 Ultimate Edition alınır mı?

Typer31

Hectopat

Arkadaşlar Payday 2 Ultimate Edition alınır mı? Rust iade ettim. Bu oyunu ve GTA V alacağım daha önceden oynadım ama cracklı. Şimdi bunu satın alacağım sizce oyun zevk veriyor mu? Almalı mıyım? SinglePlayer olarak oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarla 4 kişi bankaya girip ben 15FPS almama rağmen zevk aldığım tek oyundur, sadece hile geldiği gibi odayı bırakmalısın, mapleri ezberlemelisin, telsizleri dinlemelisin, türkçe yama iğrenç, skill yapmayı öğrenmelisin. Yani oynanmaz, kitlesi kötü, oyunda yenilik yok, PAYDAY3 gelirse gerçekten baş yapıt olacak ama artık 2 oynanmaz, arkadaşla bile 10-20 saaten sonra TRYHARD olayına girersiniz.

Single player olarak oynayacaksan net sıkılırsın bu arada. Arkadaşlarınla falan co-op oynaman lazım o oyunu. Belli bir yerden sonra ciddi manada sıkan bir oyun bence. Ayrıca 2 günde bir gelen 15-20 GB'lık güncellemeler de ayrı can sıkıcı. Tavsiye etmem.

PAYDAY2 Soygun oyunları arasında en iyi oyun olabilir, Net alınır, hele ki dlcler ile ama İndirimi bekle DLC'leri oyunun fiyatından fazla bazen Legacy collection al

Technopat Haberler

Geri
Yukarı