İnceleme Payday 2

Payday 2'yi Steam'de 111 saat oynadıktan sonra değerlendirecek kıvama geldiğimi düşünüyorum.
Oyunun burası kötü olmuş diyebileceğim pek yanı yok. Ama tabii ki kötü yanları var. Oyunun kapladığı alan, ham halinin çok boşluk gibi hisstermesi. Falan filan ama oyunun optimizasyonu, grafikleri, eğlencesi, karakterleri ve haritaları cidden çok güzel DLC olmadan biraz eksik gibi ama DLC'ler çok pahalı olmadığından bu pek de sorun olmuyor. Online kısmı ping olmadan sorunsuz çalışıyor. Üstelik arkadaşlarla gayet zevkli. Arkadaşlarımla 111 saate yakın oynadım ve bu oyun süresince çok zevk aldım. Saçma şekilde görevi becerememeler, son anda görevi mahvetmeler, arkadaşlara plan yapmak falan eğlenceliydi açıkçası. Oyunun fiyatı ise gayet ucuz. İndirimsiz alınabilir alacaklar zam gelmeden alsın derim. Benim oyuna puanım 10 üzerinden 9,5.

3. oyunun çıkmasına az kalmışken böyle bir inceleme yapayım dedim. Herkese iyi sosyaller.

Bu oyunu ilk kez duydum, türü nedir tam olarak? Ve oyunda amacımız ne?

İlk kez duymanıza şaşırdım doğrusu. Oyunun konusu ünlü suç örgütü Payday gang ekibinden istedğimiz biri olarak oynarız. İster banka soyar ister başkalarına musallat olur ister uyşturucu üretir istersek AVM patlatırız. Oyun 80 tane falan map/görev var. Uzun bir oynanış vadediyor.

Kendi alanında pek bir rakibi olmamasına rağmen DLC'ler ile sürekli güncellenen bir oyun. Belirtebileceğim tek kötü yanı arkadaşın yoksa 20 saate sıkıyor. Yapay zeka ve yabancılar ile taktik, strateji vs. kasmak zor oluyor. Araba soygunu görevini en yüksek zorlukta geçene kadar canım çıkmıştı. Ondan sonra bıraktım zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı