Payday 3 alınır mı?

katyysf74

Hectopat
Daha fazla  
Payday 3 sizce alınır mı? Daha dün Payday 3'ün yerine Project Zomboid+A Way Out+Icarus aldım. Başka forumda konu açtım. Herkes Project Zomboid ve A Way Out seçti kimse Payday 3 güzel demedi. Nefret ediliyor oyundan galiba. Ancak hala aklım Payday 3'de kaldı. Oyun gayet güzel gözüküyor, alsam mı almasam mı bilemedim. Sizce alınır mı?

Payday 2 daha güzel bence. 3 biraz zevk işi. Aldığınız oyunlar çok daha iyi bence merak etmeyin. Payday 2 varsa o yeterli olur.

Hocam bence Payday 3'ün animasyonları çok daha tatlı, oyun mantığı aynı ama grafikler iyi olsun diyorsanız Payday 3 alınır kesinlikle.

Sadece Payday 3 alacaksanız hiç almayın, aynı ETS gibi DLC olmadan çok keyif alamazsınız.

Evet Payday 2 de var. Seyde düsünmüstüm Payday 3'e vereceğim para yerine Payday 2'ye DLC almayı da düşünmüştüm
Payday 2 için DLC yerine oyun almak daha mantıklı bence ama size kalmış. Aldığınız oyunlar çok güzel ben de özellikle ICARUS'u alıp denemek istiyorum o yüzden hoşuma gitti.

Oyun gayet iyi isteyen alır soygun tarzı seviyosan al. Ama bence project zomboid ve A Way out daha oynanabilir duruyor. Şöyle düşün :
Payday 3 max 100-200 saat oynarsın.
Fakat project zomboid akıcı bir oyundur. 1000 saati olan da var 1 saati olup iade eden de

Epicte 200 TL şu an. Bence 200 TL'ye alıp denemeye değer. Payday 2, Steam üzerinde 1 dolar mı ne, hala almadıysan onu da alabilirsin. İkisi de gayet güzel oyunlar sadece Payday 3, 2. oyunun üzerine hiçbir şey koyamadı ve bazı alanlarda biraz daha geride. Onun harici ama arkadaşlarla falan gayet alınıp girilebilecek bir oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı