Payday 3 İçin İlk Görsel Paylaşıldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Payday 3

Payday 2 resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımla beraber Payday 3 için ilk görsel paylaşıldı. Aynı zamanda yapılan açıklamayla beraber üçüncü oyunun Unreal Engine oyun motoruyla geliştirildiği de belirtildi. Payday hayranları tarafından uzunca bir süredir beklenen Payday 3 için ilk resmi paylaşım sonunda yapıldı. Yapılan paylaşımla beraber oyunun ilk resmi görseli de oyunculara gösterildi. Payday […]

Devamı: Payday 3 İçin İlk Görsel Paylaşıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Payday 2 şahsen berbat bir deneyimdi. Mekanikleri, içeriği, yani tümüyle rezalet olarak görüyorum. Bakalım yeni oyun nasıl olacak?

Büyük ihtimal Payday2'de perk deck olarak 0/9 Crew chief kullanıyorsundur o yüzden böyle düşünmen normal. Ve içerik olarak da gayet zengin bir oyun çeşit çeşit haritalar ve heistler bulunmakta. Büyük ihtimal oyunu banka soymaktan ibaret sanıyorsun.

Büyük ihtimal Payday2'de perk deck olarak 0/9 Crew chief kullanıyorsundur o yüzden böyle düşünmen normal. Ve içerik olarak da gayet zengin bir oyun çeşit çeşit haritalar ve heistler bulunmakta. Büyük ihtimal oyunu banka soymaktan ibaret sanıyorsun.
Çeşit çeşit heistlar mı hani şu aynı heisti farklı yerden başlatıp 1-2 içerik değiştirip DLC ile sattıkları heistlar mı?
İçerik olarak zenginliği ise Death Sentece aşağısında var sadece. Stoic vb. perk deckler harici hiçbir perk deck adam akıllı iş yapmıyor eğer düzgün bir lobide değilsen. Silahlar için de aynısı, ammo-pickup'ı düşük olan hiçbir silahı kullanamazsın.
İlk dönemleri güzeldi Payday 2'nin. Ne zaman ki işini düzgün yapanlar ayrıldı şirketten o zamandan beridir dümdüz aşağıya gidiyor oyun. Anca infamy güncellemesi getirsinler, hiçbir bugdan haberleri yok galiba.

Oyunun ilerleyen saatleri hakkında bir bilgim yok evet. Ancak subjektif olarak oyunun çok alt kalite olduğunu düşünüyorum. Ücretsiz olduğu zaman almıştım zaten. Para verilerek almalık bir oyun da değil diye düşünüyorum.
İndirimlerde 6 liraya tüm DLC'lerini almıştım. Alınır ama Infamy-2'den sonra hep aynı şeyler. Ortalama bir oyuncu en fazla 10'a gelir herhalde.

Çeşit çeşit heistlar mı hani şu aynı heisti farklı yerden başlatıp 1-2 içerik değiştirip DLC ile sattıkları heistlar mı?
İçerik olarak zenginliği ise death sentece aşağısında var sadece. Stoic vb. perk deckler harici hiçbir perk deck adam akıllı iş yapmıyor eğer düzgün bir lobide değilsen. Silahlar için de aynısı, ammo-pickup'ı düşük olan hiçbir silahı kullanamazsın.
İlk dönemleri güzeldi Payday 2'nin. Ne zaman ki işini düzgün yapanlar ayrıldı şirketten o zamandan beridir dümdüz aşağıya gidiyor oyun. Anca infamy güncellemesi getirsinler, hiçbir bugdan haberleri yok galiba.

Sana katılıyorum hatta ammo-pickupdan çok çektim, ama oyunun v1sion'ın dediği gibi para verilerek almalık bir oyun değil söylemine katılmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı