Epic zamlandı bile Steam'de yakın zamanda zamlanır.
Bahsettiğiniz şey az önce gördüğüm konudaki Sony hakkında olabilir mi? Çünkü erken erişim fiyatı 500 gözüküyor hala bende Epic Games üzerinde de. Ortak bir zam değil eğer ondan bahsediyorsanız.
Epic zamlandı bile Steam'de yakın zamanda zamlanır.
Bahsettiğiniz şey az önce gördüğüm konudaki Sony hakkında olabilir mi? Çünkü erken erişim fiyatı 500 gözüküyor hala bende Epic Games üzerinde de. Ortak bir zam değil eğer ondan bahsediyorsanız.
Birkaç ay önce ikisinde de 400 liraydı.
Ben oyunu 2020'den beri bekliyorum, ön siparişe çıktığını öğrendiğimden beri arttığını görmedim. İnternete yazdığımda herhangi bir zam bilgisi yok. Zam gelmediğini düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1879485
Crack olaylarından dolayı Steam'de Payday serisinde sadece 30 saatim var diye kabul etmezler beni.
CS2 gibi sandım durum böyleyse süper.Saate göre değil, kayıt sırasına göre alınıyor.
Eki Görüntüle 1879509
2-7 Ağustos tarihleri arasında kapalı beta oynanabilir olacak. Kayıtlar sadece Steam ve Xbox series s|x üzerinden yapılıyor.
kayıt için yapmanız gerekenler
Steam: Oyunun mağaza sayfasına gidin ve paketlerin altındaki Payday 3 playtest testine katılın kısmından erişim talep et butonuna tıklayın.
Eki Görüntüle 1879465
Xbox: Xbox Insider Hub'a girin, önizlemeler kısmından Payday 3'ü seçerek katılım sağlayabilirsiniz.
Kapalı beta olduğu için sınırlı sayıda alım yapılacaktır, bu nedenle seçilmeme durumunuz da var, şansınıza kalmış. Seçilirseniz e-posta alacaksınız. Microsoft, ilk katılım yapanların önceliğe sahip olacağını belirtmiş. Yer olduğu zaman da daha fazla alım yapacaklarmış.
FAQ/SSS
Hocam Payday 3 sınırsız mı? Bana da geldi beta yani bu normal sürümü mü?
Bugün açık betasi herkese açıldı. Erişim talep ettiyseniz pazartesi gününe kadar oynayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.