Payday 3 vs Far Cry 6

Makaleler
1
Daha fazla  
Steam'de indirimlerden iki oyun beğendim: Payday 3 ve Far Cry 6. İkisinin de serisini seviyorum. Payday 3 sıkıntılı çıktı diye biliyorum ama şans vermek istiyorum. Payday 3 hakkında bilgisi olan varsa oyunun güncel durumunu belirtebilir mi? Eğer ki kötü durumdaysa Far Cry 6 alacağım büyük ihtimal.

Hocam ikisi de almaya değer oyunlar değil ama illa bir seçim yapacaksanız Far Cry 6 derim.

Oynamak istedigim cogu oyunu oynadim artik bu tur oyunlar kaldi Far Cry serisini 3. Oyunundan seviyorum Payday de malum zaten. İşin aslı Payday 3 ne kadar kotu olabilir ki diye merak ediyorum cunku insanlarin tek dedigi şey 2. Oyundan daha az icerige sahip diye kizmasi.

@FeritS0 Payday için söylenenler haklılar çünkü eklenen pek bir şey yok. Far Cry 6 için de geçerli bu. 3. oyunu oynadıysanız 6. oyunu da oynadığınızı var sayabilirsiniz. Hatta Far Cry 6 için Dost Kayaoğlu'nun videosunu izlemenizi şiddetle tavsiye ederim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Far Cry ilk 2004'te çıktığında FX5200 vardı elimde kasıyordu, sonra 2005'te 7800GTX'li sistem dizince grafikleri o zamana göre çok sağlamdı oynattırdı tabii. Şimdi kule-alan ele geçir görevleri yüzünden bulaşmıyorum ki Far Cry 3 de oynadım onda da aynı olay vardı. Sürekli kendini tekrar eden bir oyun maalesef. Grafik de artık kurtarmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı