16 Ekim Perşemde günü Steam'de Payday: The Heist bedava olacak.Oyunu o gün hesabınıza eklerseniz ömür boyu oyun sizin olacak bu fırsatı kaçırmayın.
Son düzenleme:
Oyunun bedava olması için daha çok zaman var hocam pc başında beklemek için daha erken ama isterseniz siz yinede bekleyin.![]()
Peki oyunu origindeki gibi oyunlara direk mi ekliyoruz, yoksa oyunu indirmemiz mi gerekiyor?
Hala olmadı.Payday ücretsiz oldu mu?
Pasifik saatine göre diyorlar ama bilmiyorum. Bir arkadaş şöyle yazmış ''Saat 10AM Pacific olarak belirtilmiş pasifik saati bizden -11 saat geride olduğu için pasifik de saat 10 olduğunda TR saati ile 21:00 olacak arkadaşlar yani oyunu akşam 21:00 da alabilirsiniz sorusu olanlar için oyunu kütüphanenize eklemeniz yeterlidir hemen indirmenize gerek yok 24 saat içinde kütüphanesine oyunu ekleyenler oyuna sahip olmuş olacaktır.''Saat kaçta olacak bilginiz var mı?
Bendeki şans da böyle işte.Geçen Sosyal'de bir arkadaş gaza gelip 4 adet almış. Tekini bana hediye etmişti. Şimdi hevesim kaçtı. O kadar indirdim, şimdi herkeste olacak. Aynı şey Battlefield 3 ve Left 4 Dead 2 oyununda da olmuştu. Oyunları satın aldım, birer hafta sonra ücretsiz dağıtıldılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.