Beyler çözümünü yapabilen yazsın lütfen daha oyunu dün aldım 50 dk oynadım sonra bilgisayarı kapattım açtım tekrar sonra oyuna girmeyi denerken oyunun görüntüsü geldi 1 saniye sonra gitti çözümünü bilen var mı?
Steamden oyunun dosyalarını doğrulat. Ekran kartının güncellemesi olup olmadığını kontrol et. Eğer olmazsa sorun ekran ayarlarında olabilir bende de cs go'da böyle sorun oluyordu C:\Users\user\AppData\Local\PAYDAY kısmından resolution = "1366 768" ekran ayarlarını resolution = "800 600" yap düzelir sanırım. Olmadı PC kaldırmıyordur.
Steamden oyunun dosyalarını doğrulat. Ekran kartının güncellemesi olup olmadığını kontrol et. Eğer olmazsa sorun ekran ayarlarında olabilir bende de cs go'da böyle sorun oluyordu C:\Users\user\AppData\Local\PAYDAY kısmından resolution = "1366 768" ekran ayarlarını resolution = "800 600" yap düzelir sanırım. Olmadı PC kaldırmıyordur.
Dostum her şeyi denedim fakat olmadı yine de tavsiyen için teşekkür ediyorum. Hile kullanmıştım acaba ondan kaynaklı olabilir mi? Koruma sistemi yok diye biliyorum.