Payday The Heist Siyah Ekran

altunay.emre

Megapat
Daha fazla  
Beyler çözümünü yapabilen yazsın lütfen daha oyunu dün aldım 50 dk oynadım sonra bilgisayarı kapattım açtım tekrar sonra oyuna girmeyi denerken oyunun görüntüsü geldi 1 saniye sonra gitti çözümünü bilen var mı?

Steamden oyunun dosyalarını doğrulat. Ekran kartının güncellemesi olup olmadığını kontrol et. Eğer olmazsa sorun ekran ayarlarında olabilir bende de cs go'da böyle sorun oluyordu C:\Users\user\AppData\Local\PAYDAY kısmından resolution = "1366 768" ekran ayarlarını resolution = "800 600" yap düzelir sanırım. Olmadı PC kaldırmıyordur.

Steamden oyunun dosyalarını doğrulat. Ekran kartının güncellemesi olup olmadığını kontrol et. Eğer olmazsa sorun ekran ayarlarında olabilir bende de cs go'da böyle sorun oluyordu C:\Users\user\AppData\Local\PAYDAY kısmından resolution = "1366 768" ekran ayarlarını resolution = "800 600" yap düzelir sanırım. Olmadı PC kaldırmıyordur.
Denedim hepsini ama maalesef sonuç alamadım. kaldırmıyordur demişsin am ben ilk 50 dk boyunca 130 fps de oynadım kaldırmamakla bir ilgisi yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı