EmirDiyeBiri Centipat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 RAM 4gb ddr2 800mhz SSD veya HDD modeli 240gb ssd 500gb hdd Ekran kartı Turbox Gtx 750 2gb Anakart Gigabyte g31 ddr2 775p İşlemci Core 2 quad q9400 Paylaşılan GPU belleğini nasıl kapatabilirim? RAM'im düşük ve yarısını GPU için ayırıyor, kalan 2 GB RAM yetersiz kalıyor gibi hissettiriyor... Performansa etkisi olmasa da kapatmak istiyorum sadece şu an.
Paylaşılan GPU belleğini nasıl kapatabilirim? RAM'im düşük ve yarısını GPU için ayırıyor, kalan 2 GB RAM yetersiz kalıyor gibi hissettiriyor... Performansa etkisi olmasa da kapatmak istiyorum sadece şu an.
riseofturkey Megapat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Antalya/Finike Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #2 BIOS ayarlarından VRAM miktarını belirleyebilirsiniz. Biraz kurcalarsanız bulursunuz ingilizceniz de varsa. Artı 0 Eksi
BIOS ayarlarından VRAM miktarını belirleyebilirsiniz. Biraz kurcalarsanız bulursunuz ingilizceniz de varsa.
KS KS EmirDiyeBiri Centipat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #3 riseofturkey dedi: BIOS ayarlarından VRAM miktarını belirleyebilirsiniz. Biraz kurcalarsanız bulursunuz ingilizceniz de varsa. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta Advanced ayarlarda olması gerektiği yazıyor ama bulamadım hiçbir yerde, tarif edebilir misiniz? Artı 0 Eksi
riseofturkey dedi: BIOS ayarlarından VRAM miktarını belirleyebilirsiniz. Biraz kurcalarsanız bulursunuz ingilizceniz de varsa. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta Advanced ayarlarda olması gerektiği yazıyor ama bulamadım hiçbir yerde, tarif edebilir misiniz?
riseofturkey Megapat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Antalya/Finike Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #4 EmirDiyeBiri dedi: BIOS'ta Advanced ayarlarda olması gerektiği yazıyor ama bulamadım hiçbir yerde, tarif edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... UMA SIZE ayarlarını yapılandırın. Configuring UMA Frame Buffer SizeTo manually configure the UMA frame buffer size, follow the general steps below: Boot up or restart the PC and enter the system BIOS. In the BIOS, locate the UMA Frame Buffer Size setting usually found in the Advanced menu section Use the mouse or assigned keys to increase/decrease the size in predefined increments. Once the desired UMA frame buffer size value has been set, save the change before exiting the BIOS. The PC will reboot with the new setting applied. NOTE! For instructions on how to access and navigate the BIOS, please refer to the system user manual. Kaynak: https://www.amd.com/en/support/kb/faq/pa-280 Artı 0 Eksi
EmirDiyeBiri dedi: BIOS'ta Advanced ayarlarda olması gerektiği yazıyor ama bulamadım hiçbir yerde, tarif edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... UMA SIZE ayarlarını yapılandırın. Configuring UMA Frame Buffer SizeTo manually configure the UMA frame buffer size, follow the general steps below: Boot up or restart the PC and enter the system BIOS. In the BIOS, locate the UMA Frame Buffer Size setting usually found in the Advanced menu section Use the mouse or assigned keys to increase/decrease the size in predefined increments. Once the desired UMA frame buffer size value has been set, save the change before exiting the BIOS. The PC will reboot with the new setting applied. NOTE! For instructions on how to access and navigate the BIOS, please refer to the system user manual. Kaynak: https://www.amd.com/en/support/kb/faq/pa-280