Paylaşımlı hesaplarda oynamak tehlikeli mi?

@Gabriel Barsch, sorun değil. 👍 Çevrimdışına alması gerek yoksa Save açısından sorun olur. Kendim de bir süre kullandım GeForce NOW kullandığım zamanlarda ve Save sorunu yaşıyordum. Save dosyam siliniyordu. Hesaba benden sonra giren kişi Save dosyasını mahvediyordu ve GeForce NOW'da çevrimdışına atma özelliği yoktu.

@Gabriel Barsch, sorun değil. 👍 çevrimdışına alması gerek yoksa save açısından sorun olur. Kendim de bir süre kullandım GeForce NOW kullandığım zamanlarda ve save sorunu yaşıyordum. Save dosyam siliniyordu. Hesaba benden sonra giren kişi save dosyasını mahvediyordu ve GeForce NOW'da çevrimdışına atma özelliği yoktu.

Anladığım kadarıyla save sorunu çevrimiçi hesaplarda oluyor herkesin erişebildiği, çevrimdışı ise sorun olmuyor sanırsam.

Hocam bir şey daha soracağım aldığım hesaplarda başkalarının oynadığı gelişim oluyor mu?

Merhaba, offline hesaplarda oyun oynarken bu bilgisayar diyerek yüklediğiniz için oyun sıfırdan sizin için yükleniyor başkasının ilerleme kaydı sizin oyununuza veya sizin ilerleme kaydınız başkasına geçmemektedir. İyi günler :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı