Annem telefonundan mobil erişim noktasını açıyor o şekilde internet kullanıyorum yazlıkta ama sürekli kesiliyor Instagram olsun Facebook olsun akış yenilenmiyor. IPhone'dan Android telefona bağlanıyorum nasıl çözebilirim?
Bir tane 4.5 g modem alıp hattı oraya takabilirsiniz.
Annem telefonundan mobil erişim noktasını açıyor o şekilde internet kullanıyorum yazlıkta ama sürekli kesiliyor Instagram olsun Facebook olsun akış yenilenmiyor. IPhone'dan Android telefona bağlanıyorum nasıl çözebilirim?
Eğer bağlantıyı veren kişi telefonunu birkaç dakika kullanmazsa bağlantı kopar, mesela bağlantıyı paylaşan kişi 4 dakika telefonunu kullanmadı kapalı bir şekilde bir kenarda duruyor diyelim. Otomatikman bağlantı kesilir. En azından birkaç dakikada bir ekranı açması gerek. Bu özellik kapatılıyor mu bilmiyorum.
Hat takamam hocam TurkNet'ten baktım ona şartları bana uymuyor.
Ben biraz araştırdım ama hiçbir bilgi bulamadım kapatamadım. Maalesef bilgisayarıma bağlarken bende bunu yaşıyorum. Hem de valorant dereceli maçta.Bu kısıtlamayı kaldıramaz mıyız ya şarj kalmaz böyle.
Fiyatı biraz pahalı hocam.Yanlış anladınız.
Size bu linkteki gibi bir modem lazım. Telefon ile paylaşılan internet hız verimlilik konusunda problem olabilir.
SIM kartı buna takıyorsunuz o kadar.
Ben biraz araştırdım ama hiçbir bilgi bulamadım kapatamadım. Maalesef bilgisayarıma bağlarken bende bunu yaşıyorum. Hem de Valorant dereceli maçta.
Fiyatı biraz pahalı hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.