Paylaşımlı internet sürekli kopuyor

kNecht

Hectopat
Annem telefonundan mobil erişim noktasını açıyor o şekilde internet kullanıyorum yazlıkta ama sürekli kesiliyor Instagram olsun Facebook olsun akış yenilenmiyor. iPhone'dan Android telefona bağlanıyorum nasıl çözebilirim?

Annem telefonundan mobil erişim noktasını açıyor o şekilde internet kullanıyorum yazlıkta ama sürekli kesiliyor Instagram olsun Facebook olsun akış yenilenmiyor. IPhone'dan Android telefona bağlanıyorum nasıl çözebilirim?

Eğer bağlantıyı veren kişi telefonunu birkaç dakika kullanmazsa bağlantı kopar, mesela bağlantıyı paylaşan kişi 4 dakika telefonunu kullanmadı kapalı bir şekilde bir kenarda duruyor diyelim. Otomatikmen bağlantı kesilir. En azından birkaç dakikada bir ekranı açması gerek. Bu özellik kapatılıyor mu bilmiyorum.

Eğer bağlantıyı veren kişi telefonunu birkaç dakika kullanmazsa bağlantı kopar, mesela bağlantıyı paylaşan kişi 4 dakika telefonunu kullanmadı kapalı bir şekilde bir kenarda duruyor diyelim. Otomatikman bağlantı kesilir. En azından birkaç dakikada bir ekranı açması gerek. Bu özellik kapatılıyor mu bilmiyorum.

Bu kısıtlamayı kaldıramaz mıyız ya şarj kalmaz böyle.

Bu kısıtlamayı kaldıramaz mıyız ya şarj kalmaz böyle.
Ben biraz araştırdım ama hiçbir bilgi bulamadım kapatamadım. Maalesef bilgisayarıma bağlarken bende bunu yaşıyorum. Hem de valorant dereceli maçta.

Yanlış anladınız.
Size bu linkteki gibi bir modem lazım. Telefon ile paylaşılan internet hız verimlilik konusunda problem olabilir.
SIM kartı buna takıyorsunuz o kadar.

Fiyatı biraz pahalı hocam.

Ben biraz araştırdım ama hiçbir bilgi bulamadım kapatamadım. Maalesef bilgisayarıma bağlarken bende bunu yaşıyorum. Hem de Valorant dereceli maçta.

Fiyatı biraz pahalı hocam.

Bunu örnek verdim kullandığınız operatör ile görüşün eğer tarifeniz yüksek bir taife ise bazen ücretsiz veriyorlar bunları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı