Artık kesmiyor para cekerken.Hocam direk payoneer kartını alıp atmden çeksen daha az kesinti olmaz mı ? benim bildiğim kadarıyla atmden her para çekişinde 3-4 kesiyor sadece bankaya vs atınca swift kesintileri çok fazla min 15 dolar
Artık kesmiyor para cekerken.Hocam direk payoneer kartını alıp atmden çeksen daha az kesinti olmaz mı ? benim bildiğim kadarıyla atmden her para çekişinde 3-4 kesiyor sadece bankaya vs atınca swift kesintileri çok fazla min 15 dolar
Peki kart sipariş ettik diyelim kargo takip numaralı mı olucak ve ya mesela PTT ile geliyor diye biliyorum da geldiklerinde beni ararlar mı? Son olarak kargo ücreti gibi bı durum var mı şimdi ettik tamam dilarisi alırken 50 dolar falan istemesinler deArtık kesmiyor para cekerken.
Peki fiziksel kart için kargo sistemi nasıl işliyor bilginiz var mıdır?Hocam kullanıyorum iyidir ama kesintileri cok Türk lirasina cevirirken parayi bayağı bir alt seviyeden donusturuyor bir de ustune gonderim ucerti aliyor.
Peki fiziksel kart için kargo sistemi nasıl işliyor bilginiz var mıdır?
Yani takip numarası, adrese geldiklerinde ararlar mı vs.
Vergi işini nasıl yapıyorsunuz? Ben de payooner kullanmak istiyorum da başlamadan önce şahıs şirket açacağımHocam ulkeye kart girdimi PTT tarafindan evinize geliyor sizi bilgilendirirler.
Vergi işini nasıl yapıyorsunuz? Ben de payooner kullanmak istiyorum da başlamadan önce şahıs şirket açacağım.
Teşekkürler, bide son olarak emin olmak için 1-2 sorum var. Bu kargoyu zamanında alamadığımız zaman direk yurt dışına iade olmaz değil miHocam ulkeye kart girdimi PTT tarafindan evinize geliyor sizi bilgilendirirler.
Hocam karti aktif etiginizde direk bir 29.95$ ucret kesiyor ondan sonra yillik kart aidati var tam olarak 29.95$ kesiyor hesabıniza para yattimi, kargoya gelecek olursak hocam simdi 14 veya 30 gun bekleme suresi var diye biliyorum ama siz yine de evde olmasiniz il disinda falan olursaniz PTT subesini bilgilendirip su zaman subeden alacağım dediginiz zaman gidip alabilirsiniz.Teşekkürler, bide son olarak emin olmak için 1-2 sorum var. Bu kargoyu zamanında alamadığımız zaman direk yurt dışına iade olmaz değil mi
Ve kargo ücreti vs yok diye biliyorum ama deneyiminiz olduğu için Gine sorayim dedim
Ayrıca kart talep ettikten sonra payoneer 30 dolar kesiyor diye okumuştum o ne kadar doğru
İlk alımda 2 adet mi 30 dolar kesiyor. Normalde yıllık hesap ücreti var hesap pasif olursa 30 dolar çekiyor da. Kart aidatını ilk defa duydumHocam karti aktif etiginizde direk bir 29.95$ ucret kesiyor ondan sonra yillik kart aidati var tam olarak 29.95$ kesiyor hesabıniza para yattimi, kargoya gelecek olursak hocam simdi 14 veya 30 gun bekleme suresi var diye biliyorum ama siz yine de evde olmasiniz il disinda falan olursaniz PTT subesini bilgilendirip su zaman subeden alacağım dediginiz zaman gidip alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.