Payoneer nasıldır?

Hocam kullanıyorum iyidir ama kesintileri cok Türk lirasina cevirirken parayi bayağı bir alt seviyeden donusturuyor bir de ustune gonderim ucerti aliyor.

Vergi işini nasıl yapıyorsunuz? Ben de payooner kullanmak istiyorum da başlamadan önce şahıs şirket açacağım.

Hocam ben vergi vermiyorum genelde para geldimi banka hesabina banka falanda hiç nereden geliyor diye falan aramiyor ama sen verigimi vermek istiyorum diyorsan bir vergi dairesi ile gorus derim tam olarak nasıl oluyor onu ben bilmiyorum.

Hocam ulkeye kart girdimi PTT tarafindan evinize geliyor sizi bilgilendirirler.
Teşekkürler, bide son olarak emin olmak için 1-2 sorum var. Bu kargoyu zamanında alamadığımız zaman direk yurt dışına iade olmaz değil mi

Ve kargo ücreti vs yok diye biliyorum ama deneyiminiz olduğu için Gine sorayim dedim 😁

Ayrıca kart talep ettikten sonra payoneer 30 dolar kesiyor diye okumuştum o ne kadar doğru

Teşekkürler, bide son olarak emin olmak için 1-2 sorum var. Bu kargoyu zamanında alamadığımız zaman direk yurt dışına iade olmaz değil mi

Ve kargo ücreti vs yok diye biliyorum ama deneyiminiz olduğu için Gine sorayim dedim 😁

Ayrıca kart talep ettikten sonra payoneer 30 dolar kesiyor diye okumuştum o ne kadar doğru
Hocam karti aktif etiginizde direk bir 29.95$ ucret kesiyor ondan sonra yillik kart aidati var tam olarak 29.95$ kesiyor hesabıniza para yattimi, kargoya gelecek olursak hocam simdi 14 veya 30 gun bekleme suresi var diye biliyorum ama siz yine de evde olmasiniz il disinda falan olursaniz PTT subesini bilgilendirip su zaman subeden alacağım dediginiz zaman gidip alabilirsiniz.

Hocam karti aktif etiginizde direk bir 29.95$ ucret kesiyor ondan sonra yillik kart aidati var tam olarak 29.95$ kesiyor hesabıniza para yattimi, kargoya gelecek olursak hocam simdi 14 veya 30 gun bekleme suresi var diye biliyorum ama siz yine de evde olmasiniz il disinda falan olursaniz PTT subesini bilgilendirip su zaman subeden alacağım dediginiz zaman gidip alabilirsiniz.
İlk alımda 2 adet mi 30 dolar kesiyor. Normalde yıllık hesap ücreti var hesap pasif olursa 30 dolar çekiyor da. Kart aidatını ilk defa duydum

Bide kart aktifleştirme ücreti yok diye biliyorum tabii siz ne zaman aldınız bilmiyorum belki değişiklik olmuştur. Yeni mi aldınız kartı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı