Payoneer üzerinden çekilen para hesaba ne zaman geçer?

Parayı çekme işlemini nasıl yaptınız ? Payonner hesabımda 10 dolar var çekemiyorum. Kaç dolara kadar çekim yapılıyor biliyor musun ?
Hocam konudan bağımsız ama başka bir konuda bir Xbox gamepasstan bahsetmiştiniz. aboythathasnothingtodo#8097'dan iletişim geçebiliriz.
Parayı çekme işlemini nasıl yaptınız ? Payonner hesabımda 10 dolar var çekemiyorum. Kaç dolara kadar çekim yapılıyor biliyor musun ?
@Emin55
 
Son düzenleme:
İyi günler. 3 gün önce Fiverr üzerinde bulunan 24$ param vardı. Lazım olduğu için çekmek istedim. Payoneer'e yönlendirdi. Hesabımı açtım, para Payoneer'e aktarıldı. Sonra kart bilgilerini girip parayı çek dedim. İşte kesinti, şu bu neyse söyledi onayladım. Şu an onaylandı yazıyor.

Garanti Bankası hesabıma geçmesi ne kadar sürer? Bazı insanlar 1-2 ay bekledik yazmış forumlara. Ama tabii bu mesajlar 2017-2018 senelerine ait. Aramızda güncel olarak çeken varsa bana yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hocam kaç gün sürdü paranı alman yardımcı olursan süper olur
 
Biraz önce Payoneer hesabımdan Garanti hesabına $266 çekimi gerçekleştirdim. Benimki de tıpkı sizin gibi Fiverr üzerinden gelen bakiyeydi. Şu anda Payoneer üzerinde işlem için under review yazıyor. İnşallah cuma gününe kadar bakiye ulaşır hesaba. Ama yakındığım bir durum var, çok fazla fee kesiyor. Fiverr'dan Payoneer'e çekerken sabit $3, Payoneer'den banka hesabına çekerken $500 altı miktarlara sabit $10 kesiyor. Bunun üstüne bir de bankanın kendisi ekstra komisyon kesiyor. Tam üç sefer komisyon alınıyor, can sıkıcı bir durum.
 

Geri
Yukarı