Paypal Aylık İşlem Özeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

R-vizyon

Hectopat
Katılım
28 Şubat 2014
Mesajlar
729
Makaleler
3
PayPal'a web ile alışveriş yaparım diye uzun bir süre önce üye olmuştum. Ama şu zamana kadar 1 kez bile herhangi bir işlem yapmadım. Ve herhangi bir hesap bağlamadım. Bu gün e-postaları kontrol ederken, 2 adet Paypal postası vardı. Aylık işlem özetiniz diye. Acaba PayPal herhangi bir ücret kesintisi yapmış olabilir mi? PayPal hesabıma giriş yapamadım. Çünkü şifreleri uzunca bir zaman geçtiği için hatırlamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Ekleme: E-posta da yazanlar şu şekilde.
Sayın ................,

Henüz bizimle alışveriş yapmadığınızı fark ettik.

Bir sonraki alışverişinizi PayPal ile yapın kolay, hızlı ve güvenli alışveriş deneyimini yaşayın. Alışveriş yapmak için tek ihtiyacınız olan e-posta adresiniz ve şifreniz. Finansal bilgileriniz PayPal'da güvenli bir şekilde saklandığından kart bilgilerinizi her alışverişinizde tekrar vermeniz gerekmez.
[TBODY] [/TBODY]
 
Son düzenleme:
Paypal yıllık işlem ücreti almaz, sadece işlem yaparsan onda belli bir ücret keser. Sağ üst köşede şifre gireceğin kutucuğun yanında soru işareti var ona tıkla o seni yönlendirir, bazı bilgilerini ister girersin tekrar aktif etmek için parola yollar yada yenilemeni ister.
 
Şifre sıfırlama için mail geldi. Fakat şifre kurtarma cevaplarını da hatırlayabilseydim iyi olacaktı. :) Neredeyse 7-8 yıllık hesap. Sözleşme şartları değişmiştir belki diye tedirgin oldum. Cevap için teşekkürler. En son çare olarak eğer yine kurtarma cevaplarını hatırlayamaz isem telefonla arayacağım.

Ekleme: "Neden tedirgin oldun ki?" dersen. Şu zamana kadar herhangi bir e-posta gelmedi. "Neden böyle bir hesap özeti mesajı gönderdiler ki?" diye, bir an içime kurt düştü.
 
Son düzenleme:
:) Rica ederim kardeşim. Normaldir hak veriyorum özellikle şu dönemde eften püften şeylere para isteyen bankalar olunca, insan her mailde endişelenebiliyor. Sanırım herkese gidiyor şu an bana da geldiğini gördüm diğer mail hesabımda. :)
 
Hesap şifremi az önce buldum ve üyeliğimi iptal ettim. Teşekkürler.

hesapkapat.jpg


Konu kapatılabilir.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı