Yazılım PayPal Hesabını Bağlayana Bir Senelik Perplexity Pro Hediye

• Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 2.573
İlginç, hiçbir yerde belirtmemişler. 30 gün beklediğinizde kodu alabiliyordunuz. Şartları mı güncellediler acaba? 2 sene önce açtığım hesap ile bana kod veriyor.

Dün denedim, 2 adet PayPal hesabını sorunsuz açtım kart ekledim, birinin doğum yılı 2004 diğerinin ise 2006'ydi fakat ikisi de age requirements hatası aldı. YouTube üzerinde birkaç videoya baktım ve yorumlardaki kişiler eylül ayında açılan PayPal hesapları için geçerli olmadığını yazıyorlardı.

Dün denedim, 2 adet PayPal hesabını sorunsuz açtım kart ekledim, birinin doğum yılı 2004 diğerinin ise 2006'ydi fakat ikisi de age requirements hatası aldı. YouTube üzerinde birkaç videoya baktım ve yorumlardaki kişiler eylül ayında açılan PayPal hesapları için geçerli olmadığını yazıyorlardı.

Bende yeni hesap oluşturdum ama Perplexity'den PayPal'ı bağlama ekranında paypala ödeme yöntemi eklememi istiyor. 3 banka hesabımı da denedim kartımı kabul etmiyor. Siz nasıl eklediniz acaba? Almanya bilgileriyle açtım ben az önce olur diye.

Arada kontrol ediliyorsa zaten anlamı olmaz. Teşekkürler.

Tarif olarak şöyle bir paylaşım gördüm.

perplexity pro (1 yıllık) ücretsiz alma adımları:
--samsung hesabının bölgesini abd olarak ayarla.
--telefona takılı olan sım kartları çıkar veya sım yöneticisinden devre dışı bırak.
--galaxy store uygulamasına git, ardından:
--uygulama bilgilerine gir
--verileri sil ve önbelleği temizle
--telefonu yeniden başlat.
--bir vpn uygulaması kullanarak konumunu abd – los angeles olarak ayarla.
--galaxy store'a tekrar gir. bu sefer, normalde görünmeyen perplexity uygulaması görünecek.
--uygulamayı indir ve yeni bir e-posta adresi ile kaydol.
  • Ülke veya bölgenizi değiştirdikten sonra, orijinal ülkeye veya bölgeye geri dönebilmek veya başka bir ülkeye veya bölgeye geçebilmek için 180 gün (yaklaşık 6 ay) beklemelisiniz.
Samsung'un sitesinde böyle bir ibare gördüm. ABD olarak ayarlarsam 6 ay beklemem mi gerekiyor? Başka yolu var mı?

Arada kontrol ediliyorsa zaten anlamı olmaz. Teşekkürler.

Tarif olarak şöyle bir paylaşım gördüm.

perplexity pro (1 yıllık) ücretsiz alma adımları:
--samsung hesabının bölgesini abd olarak ayarla.
--telefona takılı olan sım kartları çıkar veya sım yöneticisinden devre dışı bırak.
--galaxy store uygulamasına git, ardından:
--uygulama bilgilerine gir
--verileri sil ve önbelleği temizle
--telefonu yeniden başlat.
--bir vpn uygulaması kullanarak konumunu abd – los angeles olarak ayarla.
--galaxy store'a tekrar gir. bu sefer, normalde görünmeyen perplexity uygulaması görünecek.
--uygulamayı indir ve yeni bir e-posta adresi ile kaydol.
Teşekkürler bu yöntemle denedim oldu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı