S
Shura
Ziyaretçi
Hata filan mı veriyor? Ben o kartla Ebay ve PSN den alışveriş yaptım sıkıntı çıkartmadı.Yaptım her şeyi yaptım sorun kalktı fakat şimdi ise playstoreden oyun alamıyorum.![]()
Hata filan mı veriyor? Ben o kartla Ebay ve PSN den alışveriş yaptım sıkıntı çıkartmadı.Yaptım her şeyi yaptım sorun kalktı fakat şimdi ise playstoreden oyun alamıyorum.![]()
Yok kardeşim normal giriyorum 3pay diye bir yer oradan seçiyorum ondan sonra bilgileri onayladıktan sonra ödeme kanalın da hata oluştu diyor.Hata filan mı veriyor? Ben o kartla Ebay ve PSN den alışveriş yaptım sıkıntı çıkartmadı.Taksitli felan almaya çalışmıyorsun değil mi ?
![]()
O konu hakkında bir bilgim yok yanlış bilgilendirmiyim.Evet.
Yok kardeşim normal giriyorum 3pay diye bir yer oradan seçiyorum ondan sonra bilgileri onayladıktan sonra ödeme kanalın da hata oluştu diyor.
Siz nasıl alış veriş yaptınız playstore den?
3pay ödeme sisteminde Paypal Nakit ve İninal kullanabilirsin. Tekrar eksiksiz gir bakalım.Recep abi den bir yorum bekliyorum ya o bilir.
Popup blockeri kapatıp yeniden dene. Öyle diyor. Varsa kapat. Bilmiyorsan, uzantılara gir oradan kapatabilirsin.Siteye girdim tüm bilgilerimi yazdım böyle bir şey dedi:![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.