S Shura Ziyaretçi 14 Eylül 2014 #11 GTX780 dedi: Yaptım her şeyi yaptım sorun kalktı fakat şimdi ise playstoreden oyun alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hata filan mı veriyor? Ben o kartla Ebay ve PSN den alışveriş yaptım sıkıntı çıkartmadı. Taksitli felan almaya çalışmıyorsun değil mi ?
GTX780 dedi: Yaptım her şeyi yaptım sorun kalktı fakat şimdi ise playstoreden oyun alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hata filan mı veriyor? Ben o kartla Ebay ve PSN den alışveriş yaptım sıkıntı çıkartmadı. Taksitli felan almaya çalışmıyorsun değil mi ?
GTX780 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2014 Mesajlar 66 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #12 Evet. Silinen üye dedi: Hata filan mı veriyor? Ben o kartla Ebay ve PSN den alışveriş yaptım sıkıntı çıkartmadı. Taksitli felan almaya çalışmıyorsun değil mi ? Genişletmek için tıkla... Yok kardeşim normal giriyorum 3pay diye bir yer oradan seçiyorum ondan sonra bilgileri onayladıktan sonra ödeme kanalın da hata oluştu diyor. Kart 3ds'e tam olarak uyumlu değildir. İşlem yapılamaz böyle bir hata veriyor.
Evet. Silinen üye dedi: Hata filan mı veriyor? Ben o kartla Ebay ve PSN den alışveriş yaptım sıkıntı çıkartmadı. Taksitli felan almaya çalışmıyorsun değil mi ? Genişletmek için tıkla... Yok kardeşim normal giriyorum 3pay diye bir yer oradan seçiyorum ondan sonra bilgileri onayladıktan sonra ödeme kanalın da hata oluştu diyor. Kart 3ds'e tam olarak uyumlu değildir. İşlem yapılamaz böyle bir hata veriyor.
S Shura Ziyaretçi 14 Eylül 2014 #13 GTX780 dedi: Evet. Yok kardeşim normal giriyorum 3pay diye bir yer oradan seçiyorum ondan sonra bilgileri onayladıktan sonra ödeme kanalın da hata oluştu diyor. Genişletmek için tıkla... O konu hakkında bir bilgim yok yanlış bilgilendirmiyim.
GTX780 dedi: Evet. Yok kardeşim normal giriyorum 3pay diye bir yer oradan seçiyorum ondan sonra bilgileri onayladıktan sonra ödeme kanalın da hata oluştu diyor. Genişletmek için tıkla... O konu hakkında bir bilgim yok yanlış bilgilendirmiyim.
GTX780 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2014 Mesajlar 66 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #14 Siz nasıl alış veriş yaptınız playstore den?
S Shura Ziyaretçi 14 Eylül 2014 #15 GTX780 dedi: Siz nasıl alış veriş yaptınız playstore den? Genişletmek için tıkla... Ben playstore dan alışveriş yapmadım. Playstation Network den ve Ebay den yaptım.
GTX780 dedi: Siz nasıl alış veriş yaptınız playstore den? Genişletmek için tıkla... Ben playstore dan alışveriş yapmadım. Playstation Network den ve Ebay den yaptım.
GTX780 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2014 Mesajlar 66 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #16 Recep abi den bir yorum bekliyorum ya o bilir.
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 14 Eylül 2014 #17 GTX780 dedi: Recep abi den bir yorum bekliyorum ya o bilir. Genişletmek için tıkla... 3pay ödeme sisteminde Paypal Nakit ve İninal kullanabilirsin. Tekrar eksiksiz gir bakalım. Hipotez doğru çıkacak mı.
GTX780 dedi: Recep abi den bir yorum bekliyorum ya o bilir. Genişletmek için tıkla... 3pay ödeme sisteminde Paypal Nakit ve İninal kullanabilirsin. Tekrar eksiksiz gir bakalım. Hipotez doğru çıkacak mı.
GTX780 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2014 Mesajlar 66 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #18 Sen playstoreden alış veriş yaptın mı? Kartın için de para olup olmadığına nereden bakabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2014
S Shura Ziyaretçi 14 Eylül 2014 #19 Paypal nakit kart diye ara ordan kullanıcı adı şifre felan var ordan bakabilirsin
Berkay Gür Kilopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 443 Makaleler 30 Yer İstanbul 14 Eylül 2014 #20 GTX780 dedi: Siteye girdim tüm bilgilerimi yazdım böyle bir şey dedi: Genişletmek için tıkla... Popup blockeri kapatıp yeniden dene. Öyle diyor. Varsa kapat. Bilmiyorsan, uzantılara gir oradan kapatabilirsin.
GTX780 dedi: Siteye girdim tüm bilgilerimi yazdım böyle bir şey dedi: Genişletmek için tıkla... Popup blockeri kapatıp yeniden dene. Öyle diyor. Varsa kapat. Bilmiyorsan, uzantılara gir oradan kapatabilirsin.