GTX780 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2014 Mesajlar 66 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #21 Berkay Gür dedi: Popup blockeri kapatıp yeniden dene. Öyle diyor. Varsa kapat. Bilmiyorsan, uzantılara gir oradan kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... O işlemi halletim arkadaşım sağol yinede. BU İŞLEM NE ANLAMA GELİYOR? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2014
Berkay Gür dedi: Popup blockeri kapatıp yeniden dene. Öyle diyor. Varsa kapat. Bilmiyorsan, uzantılara gir oradan kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... O işlemi halletim arkadaşım sağol yinede. BU İŞLEM NE ANLAMA GELİYOR?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 14 Eylül 2014 #22 Kartından bir kereye mahsus 1 dolar falan çekip geri yatıracaklar diye biliyorum. Kredi kartın olması gerekiyor olabilir.
Kartından bir kereye mahsus 1 dolar falan çekip geri yatıracaklar diye biliyorum. Kredi kartın olması gerekiyor olabilir.
Berkay Gür Kilopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 443 Makaleler 30 Yer İstanbul 14 Eylül 2014 #23 GTX780 dedi: O işlemi halletim arkadaşım sağol yinede. BU İŞLEM NE ANLAMA GELİYOR? Eki Görüntüle 22530 Genişletmek için tıkla... Paypalını teyit ediyorsun. Yani onaylı paypalın oluyor fakat bu işlemi yaparken kartından 3TL kesilip paypalına geliceğini bilmelisin.
GTX780 dedi: O işlemi halletim arkadaşım sağol yinede. BU İŞLEM NE ANLAMA GELİYOR? Eki Görüntüle 22530 Genişletmek için tıkla... Paypalını teyit ediyorsun. Yani onaylı paypalın oluyor fakat bu işlemi yaparken kartından 3TL kesilip paypalına geliceğini bilmelisin.