Yaşım 18'den küçük olduğu için kredi kartım yok. PayPal alacaktım fakat Steam'de PayPal ile öde seçeneğini göremedim.
Ekim 2014 tarihinde bunla ilgili konular var. PayPal kalktı yazıyor ama geri gelecek diyen de var. Sizce gelecek mi? PayPal'dan başka nasıl ödeme yapabilirim?
PayPal nakit kartı, aynı zamanda MasterCard olduğu için Steam'den oyun alırken MasterCard'ı seçerek alışveriş yapabilirsin veya arkadaşın dediği gibi ininal kart alıp, Visa'yı seçerek de oyun alabilirsin.
Kusura bakmayın arkadaşlar ceza puanı aldığım için cevap veremedim. Dediklerinizi okudum. Hem PayPal'ın hem de İninal Kartın üzerinde MasterCard yazısı var. Ben PayPal veya İninal Kart alsam Steam'de Ödeme Seçeneklerinde MasterCard'ı seçsem dediğim kartların numarasını yazsam parayı ödeyebilir miyim? Yaşım 14 ama 15 desem inanırlar
Evet yaş sınırı yokmuş arkadaşım da öyle dedi. Ama hâlâ aklımda bir soru var madem PayPal ile ödeme MasterCard aracılığıyla olsa bile var neden öyle konular açıldı? Kartı aldıktan sonra eğer oyun alamazsam sorun çıkar ondan soruyorum emin olmak için.
@Cass Steam cüzdan kodu satan güvenilir sitelere bakmayı düşündün mü hiç? Ben genelde ATM den para gönderip örneğin 5 TL ye 5 TL Steam parası alabiliyorum. İninal aylık ücret aldığı için gerekmedikçe kullanmıyorum.
@Cass Steam cüzdan kodu satan güvenilir sitelere bakmayı düşündün mü hiç? Ben genelde ATM den para gönderip örneğin 5 TL ye 5 TL Steam parası alabiliyorum. İninal aylık ücret aldığı için gerekmedikçe kullanmıyorum.