PayPal mı Papara mı?

Arkadaşlar Papara ile Discord Nitro alabilir miyim? Yani PayPal'ın kullanıldığı yerlerde Papara kullanamam, değil mi?

Arkadaşlar Papara ile Discord Nitro alabilir miyim? Yani PayPal'ın kullanıldığı yerlerde Papara kullanamam, değil mi?

Hocam Papara Visa olarak geçiyor. Visa izin verilen her yerde kullanabiliyorsunuz. Bir de cashback var yani YouTube, Netflix gibi yerlerde satın alım yaparken %50 indirim uygulanıyor.

Papara'dan başka alternatifiniz yok gibi duruyor. Paypal hesabım var fakat herhangi bir şekilde kullanamıyorum. Cüzdan euro cinsinden, TR'de kullanan ödeme sistemi de yok. Tekrar Türkiye'ye girene kadar kenarda bekletiyorum.
Papara'yla Türkiye'de resmi olarak bulunan her yerden alışveriş yapabilirsiniz.

Hocam paypalın yasaklandığına dair bilgileri okumak yerine Online Ödeme Yapın ve Para Gönderin - PayPal Türkiye kendi sitesine de girip bakabilirdiniz . Hocam papara demeyim çünkü her kart kullanıma göre değişir sadece sanaldamı kullanacaksınız ne için kullanacaksınız para transferi yapacakmısınız vb bunların hepsini söyleyin ben size en uygun kartı söyleyeyim.

PayPal alamazsın, kullanamazsın

Hocam yanlış bilgi vermeyelim birçok nedeni var bankalar şikayet etti vb bddk lisansını alamadı ama kara para yüzünden değil. Lütfen yanlış bilgilendirmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…